Life

11 ani de la sinuciderea Mălinei Olinescu. Ce a făcut interpreta, de fapt, în ultimele clipe de viață

Au trecut 11 ani de la sinuciderea Mălinei Olinescu, faimoasa cântăreață. Ce a făcut aceasta în ultimele sale clipe de viață.
12.12.2022 | 10:00
11 ani de la sinuciderea Malinei Olinescu Ce a facut interpreta de fapt in ultimele clipe de viata
11 ani de la sinuciderea Mălinei Olinescu. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Au trecut 11 ani de la momentul sinuciderii Mălinei Olinescu. Iată ce a făcut cântăreața în ultimele sale clipe de viață.

Cine a fost Mălina Olinescu

Mălina Olinescu a fost una dintre cele mai haioase cântărețe pop de la noi din țară, care s-a născut pe 29 ianuarie 1974, la București.

ADVERTISEMENT

Aceasta a avut o relație specială cu muzica încă de la vârsta de cinci ani, probabil și pentru că mama sa, Doina Spătaru, și-a petrecut viața pe scenă, și succesul ei a continuat să crească pe măsură ce înainta în vârstă.

La 22 de ani a participat la Festivalul de Muzică de la Mamaia, care a fost în nou început în cariera sa muzicală, obținând apreciere din partea multora.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai importante momente din cariera sa a fost în 1994, când Mălina Olinescu a participat la Eurovision cu piesa  “Eu cred”.

Cum s-a sinucis tatăl Mălinei Olinescu

Mălina Olinescu a avut o adevărată dramă în viața sa. Aceasta a ajuns să se sinucidă în anul 2011, pe 12 decembrie, dar un lucru pe care nu mulți îl știu este că și tatăl artistei și-a pus capăt vieții în același mod.

ADVERTISEMENT

Boris Olinescu și-a luat propria viață în anul 1981, după ce s-a aruncat de la balconul apartamentului în care locuia și care se afla la etajul 10. Tatăl Mălinei Olinescu nu a avut nicio șansă de a supraviețui.

La 30 de ani de la momentul morții tatălui său, și Mălina Olinescu a luată decizia radicală de a încheia toate socotelile cu viața. De altfel, și aceasta a urmat același mod de a se sinucide și s-a aruncat de la etajul șase al blocului în care locuia.

ADVERTISEMENT

Mălina Olinescu s-a închis în propria cameră în ultimele sale clipe de viață și s-a înconjurată de multe sticle de alcool, dar și de medicamente.

„În urmă cercetării locuinței, în interior au fost găsite cele două rânduri de chei ale apartamentului. Ușa era încuiată și asigurată pe interior, cheile fiind în broască, al doilea rând de chei fiind găsit în apartament.

În dormitor au fost găsite mai multe rețete medicale, folii de medicamente, mai multe sticle de băuturi alcoolice (unele goale, altele consumate parțial), precum și un singur pahar folosit.

Decedată era îmbrăcată în haine de casă, papucii fiind găsiți în balcon, în dreptul balustradei”, se arată în comunicatul Direcției Generale a Poliției Municipiului București, conform Agerpres.

De ce nu a cântat niciodată Mălina Olinescu cu mama ei, Doina Spătaru

Deși mama ei era la rândul său o cântăreață celebră, Mălina Olinescu nu a cântat niciodată cu Doina Spătaru.

Despre acest lucru au vorbit cele două în cadrul emisiunii Dănutz SRL, care a fost difuzată din anul 2004 până în anul 2012 la TVR 1.

Totuși, atunci Doina Spătaru a vrut să evite acest subiect și l-a rugat pe Dan Bittman să treacă la următoarea întrebare, invitate la emisiune fiind atât aceasta, cât și fiica ei, Mălina Olinescu.

 „Doina, ai o carieră de peste 30 de ani, iar Mălina este și ea în showbiz de peste 10 ani. De ce n-ai făcut niciodată un duet?”, a întrebat Dan Bittman.

„Te rog mult, vrei să treci peste întrebarea asta?”, a spus Doina Spătaru.

ADVERTISEMENT
Tags: