Sport

11 meciuri care pot să îți aducă aproape 10.000 de euro. Este cea mai bună selecție în finalul de sezon

Miercuri și joi sunt zile pline de meciuri, atât în Cupa României cât și în principalele campionate din Europa. Suficiente variante pentru a încerca să facem un profit consistent.
09.05.2022 | 23:59
11 meciuri care pot sa iti aduca aproape 10000 de euro Este cea mai buna selectie in finalul de sezon
11 meciuri care pot să îți aducă aproape 10.000 de euro. Este cea mai bună selecție în finalul de sezon
ADVERTISEMENT

Pe măsură ce sezonul se apropie de final, cotele atractive apar din toate direcțiile. Mai ales că sunt deja echipe care nu mai au niciun obiectiv și se gândesc deja la vacanță. În vreme ce altele sunt încă în luptă la titlu, la cupele europene sau pentru evitarea retrogradării.

11 meciuri selectate special pentru a face profit. Aproape 10.000 de euro pot fi câștigați cu doar 25 de lei

Am ales 11 partide care pot fi selectate pe un bilet, care se vor disputa miercuri și joi. Cu o investiție de doar 25 de lei se poate un profit foarte bun, de aproape 10.000 de euro. 45.366,86 este câștigul exact, care include și un bonus de 30 la sută din profit.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă pare greu, astfel de bilete se dovedesc a fi câștigătoare mult mai des decât vă imaginați. Iar exemplul pariorului care a dat lovitura cu un bilet jucat chiar la începutul lunii este elocvent. A încasat peste 125.000 de lei.

De asemenea, îți vine în ajutor și super oferta de la Superbet, așa că nu trebuie decât să profitați. Iar pentru cei care sunt în pană de inspirație, venim cu propunerile.

ADVERTISEMENT

Cele mai bune variante de jucat din Cupa României, Premier League, Primera Division sau chiar campionatul Belgiei

Începem selecția cu returul din Cupa României dintre FC Argeș și FC Voluntari. Mizăm pe „X2 și 0-4 goluri”. Piteștenii sunt în criză, deci este de așteptat ca Voluntariul să domine jocul. Totuși, pare greu de crezut că vom vedea un nou 0-6, ca în patida din weekend, contra CFR Cluj. Tot „1X și 0-4 goluri” jucăm și la Leeds – Chelsea. Londonezii împart puncte în toate direcțiile în această perioadă, iar Leeds, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, ar putea profita și ea. Cota este bună, 2,55.

Everton pare să-și fi revenit la timp pentru a evita retrogradarea. Iar partida împotriva lui Watford, deja condamnată, în deplasare, este șansa perfectă pentru a mai bifa încă trei puncte. Cotă 1,95 pentru „2 solist”. Leicester înfruntă și ea o echipă deja condamnată la retrogradare, pe Norwich, iar o victorie iar putea aduce o ascensiune consistentă în clasament. Cotă 1,90 pentru „1 și 2-5 goluri”.

ADVERTISEMENT

Sevilla este încă în luptă pentru locul 2 în La Liga, dar are o adversară care nu se va lăsa ușor, Mallorca. 2,95 cotă pentru „GG3+”. Atletico Madrid vrea să își asigure și ea locul de Champions League, iar o victorie pe terenul lui Elche ar ajuta enorm. Cotă 1,68 pentru „2 solist”.

Juventus – Inter Milano, super partida din finala Cupei Italiei. Care este cea mai bună alegere la pariuri

Miercuri, de la ora 22:00, este programată și finala Cupei Italiei, Juventus – Inter Milano. Inter pare echipa mai solidă în acest moment, cotă 1,85 pentru „X2 și 0-3 goluri” în meci. Club Brugge – Saint Gilloise este un meci foarte important în lupta la titlu din Belgia. Cotă 2,05 pentru „1 solist”.

ADVERTISEMENT

Joi, Universitatea Craiova va forța calificarea în finala Cupei României, după ce a pierdut manșa tur, scor 1-2, cu Sepsi. Cotă 1,85 pentru „1 solist” în partida din Bănie. Tottenham – Arsenal, în Premier League, se joacă tot joi. Este un duel crucial în lupta pentru calificarea în Liga Campionilor, air „GG”-ul are o cotă de 1,70. Real Madrid – Levante este un meci în care gazdele sărbătoresc titlul, iar oaspeții își iau adio de la Primera. Ne așteptăm să vedem goluri. Cotă 1,62 pentru „GG”.

Este final de sezon și un moment ideal pentru a face profit la pariuri sportive. Iar super oferta venită de la Superbet este de neratat. E timpul să profiți și să faci bani de concediu.

ADVERTISEMENT