Fotbal international

11 momente amuzante în care Neymar face ce știe mai bine – simulează și exagerează. Galerie foto

24.09.2018 | 13:47
11 momente amuzante în care Neymar simulează și exagerează
ADVERTISEMENT

Neymar este primul jucător care le trece tuturor prima dată prin minte atunci când se vorbește despre simulări sau plonjoane spectaculoase și exagerate. Starul brazilian de la PSG și-a contruit reputația și în jurul fazelor în care a încercat să forțeze mâna arbitrilor. În ciuda faptului că are un dribling spectaculos și un ritm de joc rapid, Neymar are deseori tendința de simula faulturi în încercarea de a obține lovituri de la 11 metri și lovituri libere. VEZI CELE MAI AMUZANTE FAZE OFERITE DE NEYMAR SUS ÎN GALERIA FOTO

Tactica lui Neymar nu va mai da foarte mult timp rezultatele așteptate de sud-american, având în vedere că reputația sa va avea mult de suferit. Iar în cazul în care jucătorului nu îi va păsa nici măcar de reputație, putem spera că va renunța la trucurile sale odată cu evoluția tehnologiei în fotbal.

ADVERTISEMENT
Neymar în duel cu un adversar
Neymar în duel cu un adversar

Plonjoanele sale exagerate i-au adus mai multe porecle în ultimul timp, inclusiv pe cea mai faimoasă dintre ele, Delfinul. Neymar a fost foarte criticat pe perioada desfășurării Campionatului Mondial 2018 tocmai pentru faptul că a exagerat de mai multe ori atunci când a fost faultat.

Simulare Neymar - Barcelona
Simulare Neymar – Barcelona

11 momente amuzante în care Neymar simulează și exagerează

Cristiano Ronaldo a fost cel care a dezvălui motivul pentru care brazilianul exagerează. Ronaldo a spus că Neymar se teme ca cel care îl faultează să nu îi producă și mai multe pagube în cazul în care nu simulează. Cu o prestație modestă la turenul din Rusia, Neymar a recunoscut că uneori exagerează, dar s-a scuzat, argumentând că suferă mult atunci când este pe teren.

ADVERTISEMENT
Neymar, PSG
Neymar, PSG

Starul lui PSG a plecat ca favorit la câștigarea de cel mai bun jucător al Mondialului din Rusia, însă a avut o evoluție dezamăgitoare, Brazilia fiind eliminată în sferturile de finală ale competiției de Belgia, care a învins-o scu scorul de 2-1.

Fază din meciul Brazilia - Uruguay
Fază din meciul Brazilia – Uruguay