Life

12. 02. 2021 – dată palindrom! Citită invers, rezultă aceeași dată! Avertismentele numerologilor

10.02.2021 | 14:30
12 02 2021  data palindrom Citita invers rezulta aceeasi data Avertismentele numerologilor
12. 02. 2021 - o dată palindrom. Foto: cosmosmagazine.com. Fotografie editată de Fanatik
ADVERTISEMENT

12. 02. 2021 este o dată palindrom. Cu alte cuvinte, citită de la coadă la cap rezultă aceeași înșiruire de cifre, deci aceeași dată. De ce va fi atât de specială această zi? Ce ne rezervă astrologii și numerologii? Interesant de remarcat din capul locului este că fix la această dată începe noul an chinezesc. Iată toate interpretările în rândurile de mai jos!

Adunate toate cifrele, rezultă 1, iar 1 în numerologie reprezintă un nou început. Datele de tip palindrom simbolizează privirea în oglindă a realităților.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, începând cu 12 februarie se va accentua paradigma veche cu cea nouă referitor la modul în care funcționează lumea, iar după această dată, lucrurile vor lua turnuri neașteptate.

12. 02. 2021 – abia acum începe anul 2021!

Nu trebuie să uităm faptul că suntem într-un an 5 din punct de vedere numerologic, iar 5 este semnul focului și al aventurii, al situațiilor în care limitele noastre vor fi puse la încercare.

ADVERTISEMENT

Coroborat cu acest 1 al primei zile din anul nou chinezesc, rezultă că vom începe o nouă aventură fiecare pe plan personal, dar și că lumea va vira spre o direcție cu totul nouă, necunoscută pentru omenire.

În această dată se va pune la încercare adaptabilitatea fiecăruia la noua lume care a început să se construiască de mai mulți ani, tenacitatea, spontaneitatea fiecăruia în a lua decizii corecte și în viteză.

ADVERTISEMENT

Anul celor care vor să facă schimbări uriașe

Este un an al vitezei, un an al schimbărilor din temelii, al reorganizării mai ales nivel spiritual pentru fiecare om în parte. Se poate spune, dacă ne luăm după filozofia astrologilor din China că abia din 12 februarie putem spune că începe 2021 cu adevărat.

Din punct de vedere zodiacal, 2021 este Anul Bivolului de Metal, un an în care cuvintele de ordine sunt munca, forța, nerăbdarea și creativitatea.

ADVERTISEMENT

Va fi momentul propice pentru cei care vor să realizeze lucruri mărețe, pentru cei care vor să schimbe lumea cu adevărat în bine, căci vor avea toate datele necesare să pornească o adevărată transformare în primul rând la nivel energetic.

 

ADVERTISEMENT
Tags: