Life

13 finaliști ”iUmor” se luptă pentru marele premiu de 20.000 de euro! Cine este concurentul favorit?

În ultima ediție a sezonului 13 ”iUmor”, 13 finaliști se vor ”bate” pentru mult râvnitul trofeu al emisiunii, dar și pentru marele premiu de 20.000 de euro.
04.12.2022 | 18:31
13 finalisti iUmor se lupta pentru marele premiu de 20000 de euro Cine este concurentul favorit
Finala iUmor. Cine este concurentul favorit? Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Se anunță emoții mari în cea dea a 13 finală ”iUmor”, dar și foarte multă bună dispoziție asigurată de momentele pregătite de cei 13 finaliști!

13 finaliști ”iUmor” și un premiu de 20.000 de euro!

Câștigătorul va fi desemnat prin votul publicului. Însă, până acolo, concurenții trebuie să obțină 4 „Thumbs up“ de la juriul format din Delia, Mihai Petre, Costel și Cheloo.

ADVERTISEMENT

În acesta moment, cei 13 finaliștii ”iUmor” ai sezonului cu același număr sunt: Bia TRS, Laila Abdel Hafiz, Flavius Buzilă, Mahmoud Chaher, Dima Cubreacov, Remus Iosub, Dragoș Mitran, Doru Nicuț, Vladislav Sliusarenco, Andrei Fabian Stoica, Teddy Ștefănescu, Tudorel Popa și Ivan Liulenov.

Începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY, telespectatorii vor afla cine sunt cei care i-au impresionat pe jurați în ultima ediție a sezonului 13.

ADVERTISEMENT

”Delia, sunt gata să arunc diamante și flori pe stradă”

Artistul de peste Prut care i-a făcut complimente Deliei, Ivan Liulenov, pare a fi favoritul în cursa pentru mult râvnitul trofeu al emisiunii și premiul de 20.000 de Euro. Tactica de a o surprinde pe celebra artistă cu declarații de iubire, pare să-i fie as-ul din mânecă și în marea finală.

Delia, tot ce a fost între noi a fost o joacă, a fost amuzant, dar, acum chiar mi-am pierdut capul după tine (…)“, declara cântărețul.

ADVERTISEMENT

Artistul moldovean a mai completat: „Delia, sunt gata să arunc diamante și flori pe stradă“ și replicile care au urmat au stârnit hohote de râs în platoul de filmare.

Delia: ”Un roller coster de sentimente și de emoții!“

Ce alte cuvinte siropoase i-a mai pregătit Ivan Liulenov, Deliei, pe care a îmbrățișat-o în timpul momentului său, veți vedea în marea finală ”iUmor”.

ADVERTISEMENT

A fost un roller coster de sentimente și de emoții!“, a mărturisit Delia, după ce artistul a coborât de pe scenă.

Regulile finalei ”iUmor”

Publicul telespectator va putea alege marele câștigător al sezonului 13, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS, după ce Șerban Copoț și Dan Badea da: ”Start vot!“.

Cu toate că ultima ediție este înregistrată, votul telespectatorilor se va face live. După încheierea procesul de votare, prezentatorii vor anunțat cine este câștigătorul sezonului 13 iUmor, care, totodată, va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro.

Ana-Maria Calița, actrița care și-a adjudecat premiul celui de-al patrulea sezon ”iUmor” va deschide gala.

ADVERTISEMENT
Tags: