News

15 ani închisoare pentru tânărul din Câmpina care și-a decapitat iubita! Crima a șocat echipajul de pe ambulanță

07.08.2020 | 17:43
15 ani inchisoare pentru tanarul din Campina care sia decapitat iubita Crima a socat echipajul de pe ambulanta
ADVERTISEMENT

15 ani închisoare pentru tânărul din Câmpina care și-a decapitat iubita! Aceasta este pedeapsa pe care a primit-o bărbatul în vârstă de 21 de ani.

Individul si-a ucis cu bestialitate iubita de 17 ani și a fost condamnat acum de judecatorii de la Curtea de Apel Ploiesti. Aceștia n-au ezitat și s-au pronuntat in dosarul in care Laurentiu Marin era judecat.

ADVERTISEMENT

De remarcat că Tribunalul Prahova il condamnase initial pe Laurentiu Marin, la 10 ani de inchisoare. Cu toate acestea, instanta a decis sa mareasca pedeapsa cu 5 ani.

El este tânărul care și-a decapitat iubita

Mai mult de atât, Marin trebuie sa plateasca si daune morale in valoare de 10.000 de lei copilului pe care l-a lasat fara mama. Decizia Curtii de Apel Ploiesti este definitiva.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că tragedia a avut loc la finalul lunii septembrie a anului trecut. Totul s-a petrecut în Plaiul Campinii.

Vorbim despre un cartier rau famat din comuna prahoveana Sotrile, localitate aflata la granita cu municipiul Campina.

ADVERTISEMENT

Barbatul si-a ucis iubita in varsta de 17 ani cu un topor. Cadavrul acesteia a fost descoperit  in casa iubitului sau. De altfel, echipajul de la Serviciul de Ambulanta care a intervenit atunci pentru a acorda ajutor victimei a ramas socat.

Fata fusese pur si simplu ciuruita si aproape decapitata. Culmea, nu era prima tentativa de omor a barbatului. In luna mai 2019 acesta si-a injughiat iubita, dar aceasta a reusit sa scape cu viata si s-a intors la iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Atunci, agresorul a fost lasat in libertate de catre procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Campina. A fost emis doar un ordin de protectie, pe care acesta l-a ignorat.

Tanarul a fost prins la cateva ore de la omor, iar de atunci se afla incarcerat la Penitenciarul din Margineni, judetul Dambovita

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: