ADVERTISEMENT
News

15 ani închisoare pentru tânărul din Câmpina care și-a decapitat iubita! Crima a șocat echipajul de pe ambulanță

Autor: Alexandru Năstase | 07.08.2020 | 17:43
15 ani închisoare pentru tânărul din Câmpina care și-a decapitat iubita! Crima a șocat echipajul de pe ambulanță
Laurențiu Marin și-a decapitat iubita. Sursa foto - facebook

15 ani închisoare pentru tânărul din Câmpina care și-a decapitat iubita! Aceasta este pedeapsa pe care a primit-o bărbatul în vârstă de 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Individul si-a ucis cu bestialitate iubita de 17 ani și a fost condamnat acum de judecatorii de la Curtea de Apel Ploiesti. Aceștia n-au ezitat și s-au pronuntat in dosarul in care Laurentiu Marin era judecat.

De remarcat că Tribunalul Prahova il condamnase initial pe Laurentiu Marin, la 10 ani de inchisoare. Cu toate acestea, instanta a decis sa mareasca pedeapsa cu 5 ani.

ADVERTISEMENT

El este tânărul care și-a decapitat iubita

Mai mult de atât, Marin trebuie sa plateasca si daune morale in valoare de 10.000 de lei copilului pe care l-a lasat fara mama. Decizia Curtii de Apel Ploiesti este definitiva.

Vă readucem aminte că tragedia a avut loc la finalul lunii septembrie a anului trecut. Totul s-a petrecut în Plaiul Campinii.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre un cartier rau famat din comuna prahoveana Sotrile, localitate aflata la granita cu municipiul Campina.

Barbatul si-a ucis iubita in varsta de 17 ani cu un topor. Cadavrul acesteia a fost descoperit  in casa iubitului sau. De altfel, echipajul de la Serviciul de Ambulanta care a intervenit atunci pentru a acorda ajutor victimei a ramas socat.

ADVERTISEMENT

Fata fusese pur si simplu ciuruita si aproape decapitata. Culmea, nu era prima tentativa de omor a barbatului. In luna mai 2019 acesta si-a injughiat iubita, dar aceasta a reusit sa scape cu viata si s-a intors la iubitul ei.

Atunci, agresorul a fost lasat in libertate de catre procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Campina. A fost emis doar un ordin de protectie, pe care acesta l-a ignorat.

ADVERTISEMENT

Tanarul a fost prins la cateva ore de la omor, iar de atunci se afla incarcerat la Penitenciarul din Margineni, judetul Dambovita

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!