Cele mai citite

15 doctori îl îngrijesc pe Schumacher la domiciliu! Cît durează recuperarea!

Michael Schumacher îşi continuă recuperarea la reşedinţa sa. Fostul pilot de Formula 1 a fost externat din spitalul din Lausanne însă are nevoie în continuare de îngrijiri medicale. O armată...
14.09.2014 | 18:42
15 doctori îl îngrijesc pe Schumacher la domiciliu! Cît durează recuperarea!
ADVERTISEMENT

Michael Schumacher îşi continuă recuperarea la reşedinţa sa. Fostul pilot de Formula 1 a fost externat din spitalul din Lausanne însă are nevoie în continuare de îngrijiri medicale. O armată de 15 medici se ocupă în fiecare zi de Schumacher, iar domiciliul său s-a transformat într-o adevărată clinică de recuperare cu toate aparaturile necesare, informează AS.

”Recuperarea lui Michael va continua acasă. În ultimele săptămâni şi luni, el a făcut progrese având în vedere gravitatea rănilor sale, dar mai este de parcurs un drum lung şi dificil”, a anunţat zilele trecute familia lui Schumacher.

ADVERTISEMENT

Pe 29 decembrie 2013 Schumacher a suferit un accident la ski în Franţa. El a fost transferat la un spital din Grenoble cu multiple traumatisme craniene. Pînă pe 16 iunie, pilotul de Formula 1 a fost în comă, iar de atunci a intrat într-un proces lung de neuroreabilitare care poate dura între 3 luni şi doi ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri