News

15 seriale și filme de văzut pe Netflix în luna iunie. Fanii vor avea surprize mari

01.06.2020 | 16:14
15 seriale si filme de vazut pe Netflix in luna iunie Fanii vor avea surprize mari
ADVERTISEMENT

Platforma de streaming Netflix pregătește surprize uriașe în prima lună a verii pentru pasionații de filme și seriale. În iunie cinefilii se vor bucura de producții de top pe care nu au posibilitatea să le vizioneze pe alte site-uri din mediul online.

Ce e nou pe platforma de streaming Netflix în luna iunie

Vara aceasta se anunță una incendiară pe celebra platforma de streaming Netflix care a pregătit filme și seriale de calibru pentru pasionații de filme din lumea întreagă.

ADVERTISEMENT

Noutățile vine încă din prima zi a lunii iunie, reprezentanții platformei anunțând că lista filmelor și serialelor va fi adaptată și actualizată pe parcurs.

Așadar, ești pregătit de noi și noi maratoane de seriale și filme? Consultă lista de mai jos și vezi care sunt noutățile lunii iunie, sincer chiar ai de unde alege!

ADVERTISEMENT

Top 15 filme și seriale de vizionat în iunie pe Netflix

  1. All Dogs Go to Heaven (1989) este un film animat potrivit pentru copiii cărora le plac animalele, în special câinii. Producția este regizată de Don Bluth și spune povestea lui Charlie B.
  2. Cardcaptor Sakura (primele două sezoane) reprezintă o serie manga și anime creată de grupul japonez CLAMP, ideală și pentru adolescenți, nu numai pentru copiii mici.
  3. Inside Man, film american apărut în 2006, acțiunea fiind concentrată pe un banc elaborat pe Wall Street. Filmul este regizat de Spike Lee și scris de Russell Gewirtz.
  4. Kalek Shanab, o comedie arabă apărută pentru prima oară în septembrie anul trecut.
  5. Our House (2018), film horror, producție care a primit Premiul Genie pentru cea mai bună interpretare a unei actriţe în rol secundar.
  6. The Disaster Artist (2017), comedie romantică americană în regia lui James Franco, filmul fiind o adaptare după cartea de ficțiune scrisă de Greg Sestero și Tom Bissell cu același titlu.
  7. The Help (2011), un alt film american bazat tot pe o carte, Emma Stone fiind una dintre actrițele care poate fi văzută în această producție.
  8. The Silence of the Lambs (1991), film premiat cu 5 premii Oscar.
  9. 13 Reasons Why (Season 4), serial de dramă și mister foarte plăcut publicului din lumea întreagă.
  10. Hannibal (primele 3 sezoane), serial american psihologic extrem de urmărit de-a lungul anilor.
  11. Before I Fall (2017), film american dramă bazat după romanul cu același nume de Lauren Oliver, carte care a apărut în anul 2010.
  12. My Mister (sezonul 1), serial sud-coreean.
  13. ONE PIECE (Multiple Seasons), desene animate.
  14. Pokemon: Journeys, serial de televiziune anime japonez produs de studioul de animație OLM.
  15. Marcella (sezonul 3), serial britanic polițist.