Achiziţiile care SALVEAZĂ Rapidul! Răzvan Lucescu se implică direct!

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
01/02/2015, 14:20
Achiziţiile care SALVEAZĂ Rapidul! Răzvan Lucescu se implică direct! GALERIE FOTO
Jucatorii rapidisti Alexandru Coman,Andrei Draghia si Nicolae Vasile isi saluta galeria la finalul jocului.

Rapid a avut o campanie agresivă de achiziţii în această iarnă şi a legitimat nu mai puţin de 11 jucători. Mai mult, Săpunaru şi Niculae sînt aşteptaţi, la rîndul lor, să semneze cu formaţia giuleşteană. Pustai are la dispoziţie un lot echilibrat, cu jucători cu experienţă şi nu este exclus ca alb-vişiniii să facă un retur de excepţie şi să se salveze de la retrogradare. Rapid se poate despărţi, însă, de unul dintre cei mai importanţi fotbalişti. Nu acum, ci la finalul sezonului.

Moraru confirmă: “Da, sînt discuţii!”

FANATIK.RO a aflat că Nicolae Vasile este foarte aproape de un transfer în Grecia, la Skoda Xanthi. Fundaşul stînga de 19 ani ar urma să ajungă sub comanda lui Răzvan Lucescu în vară contra sumei de 150.000 de euro. Internaţionalul de tineret va semna încă de pe acum cu Xanthi, însă va fi lăsat de gruparea elenă în Giuleşti pînă la finalul campionatului. “Da, am auzit că sînt unele discuţii cu Xanthi. Dar pînă acum nu am primit nici o ofertă concretă. Pentru Vasile există interes din partea mai multor echipe, aşteptăm să vedem ce se va întîmpla”, a spus, pentru FANATIK.RO, Valerii Moraru, patronul Rapidului.

valerii-moraru-1

Rapid a negociat şi cu Lazio

Fundaşul stînga al Rapidului nu se află la prima tentativă de a pleca în străinătate. În urmă cu un an şi jumătate, Nicolae Vasile a fost foarte aproape să devină coleg cu Ştefan Radu la Lazio Roma. Italienii au oferit 400.000 de euro, însă Rapid a transmis că nu ia în calcul despărţirea de fundaşul stînga pentru o sumă mai mică de un milion de euro. Clubul din “Cizmă” a abandonat imediat masa tratativelor şi s-a reorientat către alt fotbalist.

3.FOTBAL:RAPID BUCURESTI-STEAUA BUCURESTI 1-1,LIGA 1 (14.04.2013)

“Niculae şi Săpunaru pot fi consideraţi ai Rapidului!”

Valerii Moraru a explicat, pentru FANATIK.RO, care sînt situaţiile lui Cristi Săpunaru şi Daniel Niculae, pe care toată suflarea vişinie îi aşteaptă să semneze. “Cei doi pot fi consideraţi jucătorii Rapidului! Nu cred că mai pot apărea probleme. Vor merge cu echipa în Antalya, în cantonament. Am mai dori să aducem încă doi jucători, negociem intens cu ei”, a dezvăluit patronul formaţiei giuleştene.

250.000 de euro este cota lui Nicolae Vasile conform site-ului transfermarkt.de

41 de partide a jucat Nicolae Vasile pentru Rapid

Închide ×