Cele mai citite

“Afară cu Anelka sau nu vă mai vedeţi banii!”

Zicala "Şi-a făcut-o cu mîna lui" se potriveşte de minune cu atacantul francez al echipei West Bromwich Albion, Nicolas Anelka. În meciul terminat la egalitate la Londra, scor 3-3, pe terenul lui...
18.01.2014 | 17:23
Celebrul gest al lui Anelka costă la West Bromwich Albion 4,5 milioane de euro

Zicala “Şi-a făcut-o cu mîna lui” se potriveşte de minune cu atacantul francez al echipei West Bromwich Albion, Nicolas Anelka. În meciul terminat la egalitate la Londra, scor 3-3, pe terenul lui West Ham United, cu Răzvan Raţ pe teren la gazde, Anelka ar fi fost eroul lui WBA, dar din înger s-a transformat în demon, ca urmare a unei reacţii negîndite.

Are mare ghinion, sponsorul echipei e evreu

La unul dintre goluri, Anelka a sărbătorit într-un mod care a indignat la maxim comunitatea evreiască . Şi-a dus o mînă atingîndu-şi braţul opus, ceea ce reprezintă aşa numita “la quenelle”, o atitudine considerată antisemită şi care provine din gestul făcut pentru prima oară în Franţa de către un comic, Dieudonne Mbella Mbella, prieten cu Anelka, recunoscut pentru antipatia pentru evrei. Gestul l-au preluat de atunci multe personalităţi din Hexagon, inclusiv sportivi şi din rîndul lor fotbalişti cu renume, precum Samir Nasri sau Mamadou Sakho. Însă cel care este pe cale să plătească amarnic este Anelka. Motivul nu ţine de orientarea clubului său, ci de un mare ghinion pe care îl are Nicolas. Sponsorul care dă 4,5 milioane de euro, firma Zoopla, are patron evreu şi acesta a fost foarte ferm în decizia sa. “Dacă vreţi să mai vedeţi banii şi să jucaţi cu Zoopla pe tricouri, atunci îl daţi afară imediat pe Anelka, altfel adio bani şi se încheie aici orice colaborare cu Zoopla.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri