16 oameni, răpiţi dintr-un restaurant de lux din Mexic

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
16/08/2016, 14:10
16 oameni, răpiţi dintr-un restaurant de lux din Mexic

Autorităţile mexicane au anunţat că opt atacatori înarmaţi au răpit luni noapte 16 oameni din restaurantul La Leche din staţiunea turistică Puerto Vallarta, situată pe coasta Oceanului Pacific.

Persoanele răpite în urma atacului ar fi membri ai cartelului de droguri Sinaloa, acesta fiind unul dintre cele mai temute carteluri mexicane, fiind condus de catre Joaquin ”El Chapo” Guzman, aflat în prezent după gratii, a precizat procurorul general al Jalisco, Eduardo Almaguer.

Procurorul Almaguer a mai precizat că presupuşii membri ai cartelului erau în prezenţa a nouă femei, care nu au fost vizate de către atacatorii înarmaţi.

Lângă restaurant au fost abandonate mai multe maşini de lux: un Jeep, un Land Rover şi un Cadillac Escalade, însă nu se ştie dacă acestea aparţin celor răpiţi sau atacatorilor.

Tot lângă Puerto Vallarta, membrii cartelului au ucis anul trecut 15 poliţişti într-un atac armat. Autorităţile mexicane încearcă acum să-i identifice pe bărbaţii răpiţi.

Puerta Vallarta este una dintre cele mai populare staţiuni turistice mexicane, fiind făcută celebră de Elizabeth Taylor si Richard Burton. În momentul de faţă este controlată de cartelul Noua Generatie Jalisco, care a devenit una dintre cele mai puternice organizaţii de crimă organizată în ultimii ani, implicată în traficul de droguri.

sursa: libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×