Galerie foto. 17 imagini geniale cu bucuria unor fani! Maradona apare şi el

Tibi Demeter   
in Galerie foto
20/03/2018, 11:51
Galerie foto. 17 imagini geniale cu bucuria unor fani! Maradona apare şi el GALERIE FOTO

Cele mai importante momente din istoria unui club sau al unei echipe naţionale de fotbal vor rămâne mereu în memoria fanilor.  Revenirea uimitoare a Barcelonei împotriva celor de la PSG din Liga Campionilor în 2017 sau titlul câştigat de Leicester sunt doar câteva dintre momentele care au uimit lumea fotbalului.

Diego Maradona este surprins şi el într-un moment de maximă bucurie la un meci al celor de la Boca Juniors, la fel cum s-a întâmplat şi cu fanii lui Arsenal sau Manchester United. Printre imaginile memorabile apare şi celebra islandeză de la Campionatul European din 2016.

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.