17 motive pentru care Sansa Stark este cel mai bun personaj din Game of Thrones

18.05.2019 | 15:07
17 motive pentru care Sansa Stark este cel mai bun personaj din Game of Thrones

Serialul Game of Thrones a devenit un fenomen mondial, iar personajele din lumea creată de David Benioff și Dan Weiss, după cartea lui George R. R. Martin intitulată ”Cântec de gheață și foc” sunt printre cele mai complexe din cele mai recente caractere pe care oamenii le-au întâlnit în poveștile din cărți sau în producțiile cinematografice.

Sansa Stark, cel mai bun personaj din Game of Thrones: 17 argumente

Sansa Stark din Game of Thrones este considerat, de departe, cel mai bun personaj de către cei de la buzzfeed.com, care oferă și câteva argumente pentru această titulatură primită de interpreta personajului, Sophie Turner. În primul rând, este personajul care a trecut prin cele mai importante schimbări caracteriale de-a lungul sezoanelor.

Apoi, a suferit mult și a supraviețuit unor situații dure. Măritată la 13 ani cu forța, Sansa a asistat apoi la execuția tatălui ei. Aceste experiențe au făcut extrem de puternică pe parcurs. În al treilea rând, a fost nevoită să se mărite cu unul din membrii familiei care a ordonat uciderea tatălui ei. Motivul numărul 4? A purtat cele mai nebunești coafuri dintre toate personajele feminine.

Sansa Stark este un personaj cu bune și cu rele. Sursa foto: HEPTA.RO

Sansa, un personaj complex

Motivul numărul 5: Sansa a încercat dintotdeauna să schimbe lucrurile în bine. Să ne amintim cum a riscat totul pentru a-l convinge pe regele Joffrey să renunțe la anumite acțiuni înspăimântătoare. Al șaselea motiv: A supraviețuit cu măiestrie unui alt personaj malefic, Ramsay Bolton. 7: Sansa a fost înfruntat cu demnitate orice pericol.

Motivul 8: Sansa Stark a știut cum să se răzbune pe Ramsay Bolton. 9: Sansa a fost singura persoană cu numele Stark care a avut capacitatea să îl ierte pe Theon pentru ce i-a făcut lui Winterfell. La punctul 10 merită amintit că a fost, de asemenea, singura care i s-a opus lui Daenerys. 11: Sansa a învățat cum să își gestioneze fricile, uitând practic ce este acest sentiment.

12: Pentru că a trebuit să facă față unei lumi rele, a devenit și ea unul dintre personajele viclene, ca o metodă de supraviețuire. 13: A știut să învețe mai mult decât oricare alt personaj în special din acțiunile dușmanilor. 14: Scena în care l-a lovit pe Robyn este una iconică. 15: În ciuda tuturor greutăților pe care le-a îndurat, Sansa a demonstrat de multe ori că are o inimă uriașă, deci nu s-a înrăit de tot.

16. Nu este foarte mândră când trebuie să recunoască faptul că a comis și greșeli, dar tocmai această parte vulnerabilă o umanizează și mai multe și o face plăcută în fața telespectatorilor. Și, nu în ultimul rând, și-a găsit puterea fără a apela la magie, la dragoni sau la alte lucruri. O femeie simplă, care a reușit să treacă prin furcile caudine într-o manieră old fashioned.