ŞOCANT! 180 de tinere între 9 şi 16 ani scoase la LICITAŢIE în Orient, ca "sclave sexuale"! Imaginile fac înconjurul lumii

180 de tinere

Într-o lume în care dreptul la cosmetice tinde să devină un drept fundamental pentru femei, realitatea este mult mai dură. Nefardată, am putea spune.

Numeroase canale media accesibile în Asia şi Africa au postat anunţuri prin care erau scoase la licitaţie fete creştine răpite din Siria şi Irak. Vârsta tinerelor răpite era cuprinsă între 9 şi 16 ani, iar preţul cerut era de aproximativ 200 de dolari, aşa cum notează jurnalistul Raymond Ibrahim pe pagina sa personală de internet.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU FEMEILE SCLAVE

Drama acestor tinere, multe dintre ele răpite în drum spre şcoală sau spre biserică, se accentuează prin faptul că ele sunt vândute sub numele de „sclave sexuale”. Veniturile realizate din vânzarea acestor tinere intră, aşa cum informează IraqiNews.com, în conturile Califatului Islamic.

Christian Post, dar şi televiziunea Al Jazeera au publicat mesajul unei grupări radicale care pretinde că este gata să execute 180 de ostatici, majoritatea femei creştine – în schimbul lor cerându-se o răscumpărare de 12 milioane de dolari.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Conform informaţiilor oficiale, 158 de femei creştine au fost răpite din regiunea irakiană Ninive, acolo unde peste 3.000 de creştini chaldeeni au fost forţaţi să-şi părăsească casele şi bisericile.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo