Fotbal intern

Ce au spus învinşii. “A fost ultima zi în fotbal”

18.04.2018 | 17:17
Ce au spus învinşii.
Alegeri FRF. Burleanu reales, Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş au recunoscut eşecul. Puşcaş a făcut un anunţ important

Alegerile FRF 2018 s-au încheiat cu un succes nescontat, mai ales ca număr de voturi, al lui Răzvan Burleanu, care a câştigat un al doilea mandat. Alegerile FRF 2018 s-au încheiat, ce spun învinşii. Învinşii săi, Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş, au dovedit că nu au reuşit să convingă electoratul de viabilitatea programelor lor.

Ionuţ Lupescu şi-a recunoscut cu fair-play înfrângerea, chiar dacă ea a fost una foarte dură în comparaţie cu aşteptările sale şi ale grupului care l-a susţinut.

Alegeri FRF 2018. Puşcaş şi-a anunţat retragerea

“Felicitări preşedintelui. A fost de datoria mea să vin să încerc să redresăm fotbalul. Sper să aveţi în următorii patru ani performanţe şi acea dezvoltare a fotbalului pe care o aşteptaţi.”

Marcel Puşcaş şi-a anunţat retragerea din fotbal. Puşcaş s-a aflat la a doua sa încercare de a deveni preşedintele FRF după cea din 2014, când însă a obţinut un număr de voturi mult mai mare decât acum. Evident dezamăgit Marcel Puşcaş a făcut un anunţ neaşteptat, ieşirea sa din fotbal.

Felicitări Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Ilie Drăgan, felicitări tuturor celor care m-au votat şi care nu m-au votat. Vă anunţ că este ultima mea zi în fotbal.”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri