Dan Petrescu, dezamăgit de arbitraj: “Am fost ciupiţi tot meciul”

în Sport
29/04/2018, 23:10
Dan Petrescu, dezamăgit de arbitraj: “Am fost ciupiţi tot meciul”
Dan Petrescu la marginea terenului, în timpul partidei FCSB-CFR Cluj 1-1

Dan Petrescu a vorbit la finalul partidei FCSB-CFR Cluj 1-1 despre rezultatul înregistrat în duelul de pe Naţional Arena. Tehnicianul din Gruia nu este supărat pe elevii săi, dar consideră că formaţia roş-albastră este favorită la câştigarea titlului.

“E greu să vorbim la cald, mai ales că am fost egalaţi în minutul. 92. Am jucat împotriva unei echipe care joacă foarte bine în atac. Am încercat să nu îi lăsăm să joace şi să scoatem maxim din acest meci. În repriza secundă, după ce am marcat, puteam închide meciul. Ei au marcat la primul şut pe poartă în repriza secundă“, a declarat Dan Petrescu

FCSB-CFR Cluj 1-1. Dan Petrescu a criticat din nou arbitrajul

“Au fost multe lucruri care m-au deranjat cu privire la arbitraj, dar ce să mai spun când primim gol în minutul 92. Am fost ciupiţi şi azi cum am fost în tot play off-ul. FCSB rămâne favorită la acest scor. Ei au 70% şanse în acest moment la titlu. Sper să îi mobilizez pe elevi pentru meciul următor. Din păcate, când eşti egalat de patru ori după ce ai condus, e greu să emiţi pretenţii.”, a încheiat tehnicianul ardelenilor.

Închide ×