ADVERTISEMENT
Fotbal international

Reacția lui Florin Tănase: „Nu trebuie să-i dăm în cap lui Vlad. Trebuie să investim în tineri”

Autor: Ionuţ Cataramă | 31.08.2018 | 00:17
Reacția lui Florin Tănase: „Nu trebuie să-i dăm în cap lui Vlad. Trebuie să investim în tineri”
Reacția lui Florin Tănase

FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League după 3-4 la general cu Rapid Viena. La finalul partidei, Florin Tănase i-a luat apărarea lui Andrei Vlad, care a greșit grav la golul austriecilor.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Florin Tănase

„Păcat că am ratat calificarea. Am avut-o în mână. Am făcut o primă repriză foarte bună. Dacă nu venea acea greșeală, cu greu ne puteau marca gol. Suporterii au fost minunați azi. Aveam în față șase meciuri importante în cupele europene, dar n-a fost să fie. Nu ne-a mai rămas decât să câștigăm campionatul pentru că nu l-am mai luat de ceva timp.

Vlad este foarte tânăr. Nu trebuie să-i dăm în cap. E un băiat foarte talentant, dar trebuie să muncească foarte mult. Doar așa va crește și să învețe din greșeli. Gazonul nu a fost atât de prost, era mai rău cu Hajduk, acum am putut pasa.

ADVERTISEMENT

Din păcate fotbalul românesc se duce tot în jos. Ne va fi tot mai greu să ajungem cu echipele noastre în grupele cupelor europene. Trebuie crescuți juniori și investit în academii. Doar așa vom avea din nou echipe în Champions League și Europa League” – a spus Florin Tănase la o televiziune de sport.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!