Ce final de sezon! Ei sunt jucătorii cu care îți crești șansele de câștig la FootballCoin!

03.05.2019 | 18:37
Ce final de sezon Ei sunt jucatorii cu care iti cresti sansele de castig la FootballCoin

Cele mai tari campionate din Europa se apropie de final, așa că nu ne rămâne decât să ne bucurăm de ultimele meciuri, care vor stabili fericitele echipe care vor juca în Champions League și Europa League sezonul viitor. Momentul e perfect și pentru competițiile din FootballCoin, în care te poți înscrie gratuit cu formația ta. Zilele următoare ne aduc derby-uri și oportunități de câștig. Dacă jucătorii pe care îi alegi strâng multe puncte, iar tu stai bine în clasamentul managerilor la football fantasy, poți câștiga premii în XFC, cryptomoneda jocului.

Manchester City – Leicester

City nu-și permite niciun pas greșit acum, când câștigarea trofeului din Premier League depinde în totalitate de ei. Leicester și Brighton sunt echipele cu care băieții lui Guardiola se întâlnesc în ultimele două etape din acest sezon. Cu Liverpool la un punct distanță de ei, City nu mai poate pierde titlul, dacă învinge în partidele rămase. Intră în competiția gratuită Free England -PL-R37 și compune-ți lotul care să-ți aducă punctaj mare, incluzând jucători de la echipele care se bat acum pentru titlu.

Leicester vine după o victorie răsunătoare în fața lui Arsenal, 3-0, fapt ce trezește speranțele celor de pe Anfield Road. Poate Leicester este capabilă să stea baraj în fața visului lui Pep.
În 15 întâlniri între cele 2 echipe, City a câștigat de 7 ori, iar Leicester de 6, 2 meciuri fiind încheiate la egalitate. În tur, victoria a fost de partea “vulpilor”. A fost 2-1 pe King Power Stadium, golurile lui Leicester fiind înscrise de Marc Albrighton și Ricardo Pereira. Ambii sunt free la FootballCoin , Ricardo Pereira fiind și jucătorul lui Leicester cu cel mai mare punctaj la football fantasy, 2538 de puncte. Portughezul are 2 goluri, 7 assist-uri și 9 clean sheet-uri în acest sezon. Pereira se află pe locul 2 în topul fotbaliștilor cu cele mai multe tackle-uri din cele 2 echipe opozante. A înregistrat 110 și este depășit doar de colegul lui, Onyinye Wilfred Ndidi, cu 133 de tackle-uri. Tot pentru defensiva echipei tale la football fantasy poți să-i iei gratuit de la Leicester pe Benjamin Chilwell și Harry Maguire.

De la Manchester City poți să-l iei free pe Bernardo Silva, singurul care a marcat în turul cu Leicester. Are 2399 de puncte la FootballCoin, 7 goluri și 8 assist-uri în acest sezon. O altă variantă free din echipa cetățenilor este portarul Ederson, brazilianul având 19 clean sheet-uri în 36 de meciuri și 1768 de puncte la football fantasy.

Newcastle United – Liverpool

Cu numai două etape rămase în Premier League, Liverpool se află la un singur punct în spatele liderului Manchester City. Trupa lui Klopp încearcă să obțină a 8-a victorie consecutivă în deplasarea de pe St. James Park, pentru a putea spera în continuare la primul titlu după 29 de ani. De cealaltă parte, Newcastle se află undeva la jumătatea clasamentului, pe locul 13, fără emoții în privința rămânerii în prima ligă și sezonul viitor.

Pentru partida de sâmbătă, pe site-ul FootballCoin găsești free următorii jucători:
Atacantul Ayoze Perez este golgheterul „coțofenelor” în acest sezon, cu 11 goluri în 35 de apariții. Spaniolul a adunat 1.924 de puncte pe FootballCoin și este principalul pericol pentru poarta lui Alisson.

Fundașul lui Newcastle, Jamaal Lascelles a bifat 30 de apariții, în care a strâns 1.495 de puncte. Englezul are un procentaj de 65% tackling-uri reușite și un total de 161 recuperări. Matt Ritchie este mijlocașul cu 2 goluri și 6 pase decisive. Scoțianul a jucat în 34 de partide și este omul cu cele mai multe puncte din echipa lui Newcastle: 2.058.

Andrew Robertson a reușit 11 assist-uri în 34 de meciuri pentru Liverpool, plasându-se pe locul al 4-lea în acest top. Fundașul scoțian a strâns 2.638 de puncte la FootballCoin în actualul sezon de Premier League, fiind pregătit de curse de-a lungul terenului și în partida de sâmbătă. O altă variantă este Fabinho, omul de la mijlocul terenului cu 137 de dueluri câștigate în 26 de meciuri jucate pentru trupa de pe Anfield. Pe faza ofensivă, brazilianul a reușit un gol și două pase decisive, acumulând un total de 1.498 de puncte pe site-ul FootballCoin.
20 este numărul partidelor în care Alisson nu a primit gol în acest sezon. Portarul lui Liverpool a strâns 1.908 de puncte și încearcă să rămână neînvins și în deplasarea de pe St. James Park.

U Craiova – FCSB

Se apropie sfârșitul de campionat și în Liga I, iar lupta pentru titlu este din ce în ce mai strânsă. FCSB își joacă duminică ultima șansă, pe stadionul Ion Oblemenco. Echipa lui Mihai Teja se află la 5 puncte de liderul CFR, iar un rezultat negativ în Bănie îi poate face campioni pe elevii lui Dan Petrescu. Craiova are și ea un obiectiv de protejat, un rezultat bun duminică asigurându-i într-o proporție mare locul de Europa League.

Pentru derby-ul din Bănie, FootballCoin vine cu următoarele sfaturi, în materie de jucători free pentru echipa ta. Mirko Pigliacelli a apărat poarta Craiovei în 26 de partide, iar în 11 dintre ele nu primit gol. Italianul are în dreptul său 1.177 de puncte și un gol marcat din penalty, chiar împotriva lui FCSB. Mijlocașul Alexandru Cicâldău a marcat de 4 ori în tricoul Craiovei, reușind și 7 pase decisive. Cu 25 de apariții în actualul sezon, Cicâldău are 770 de puncte în competiția FootballCoin dedicată campionatului românesc.
Nicușor Bancu este căpitanul echipei din Bănie și o altă soluție bună pentru echipa ta, jucătorul marcând de 3 ori și oferind 7 assist-uri. Fundașul Craiovei a adunat 749 puncte în 24 de meciuri jucate.

De partea cealaltă, de la FCSB îl poți lua gratuit pe Dennis Man, o piesă de bază în atacul lui FCSB. Cu 8 goluri și 4 pase decisive, tânărul mijlocaș a adunat 787 de puncte pe site-ul FootballCoin.
Mijlocașul ofensiv Florin Tănase este alt jucător obișnuit cu golurile, care a ajuns la 762 de puncte. Mijlocașul „roș-albaștrilor” a reușit să înscrie de 9 ori, trecându-și în cont și 5 assist-uri.
Tot în atac poți să-l incluzi și pe Harlem Gnohere, golgheterul play-off-ului, cu 4 reușite. Per total, francezul a înscris de 11 ori pentru FCSB în acest sezon de Liga I, acumulând un total de 687 puncte pe site-ul FootballCoin.

Lyon – Lille

Cele două echipe se bat pentru locul 2 în Ligue 1 și, implicit, o șansă în grupele Ligii Campionilor în sezonul următor. Lille are un avans de 6 puncte, venind după un meci câștigat cu 5-0 în fața lui Nimes. De partea cealaltă, Lyon a câștigat meciul din etapa trecută cu Bordeaux, după ce Bordeaux a rămas în 10 oameni, iar Moussa Dembélé a dus scorul la 3-2 pentru echipa lui în minutul 85. Atacantul este free la football fantasy, cu 1432 de puncte, 12 goluri și 5 assist-uri în acest sezon. Tot free este și atacantul Memphis Depay, jucătorul cu cele mai multe puncte adunate la FootballCoin din echipa lui. Are 2369 de puncte, 7 goluri și 8 assist-uri pentru Lyon. Pentru mijlocul formației tale îl propunem de la Lyon pe puștiul Houssem Aouar. Francezul are 20 de ani și un sezon în care a jucat 32 de meciuri pentru echipa lui. A strâns 2257 de puncte la football fantasy, 7 goluri și 5 assist-uri.

De la Lille probabil bănuiești care e jucătorul pe care ți-l recomandăm: Nicolas Pépé, jucătorul venit în 2017 de la Angers. Cu incredibile cifre sezonul ăsta, Nicolas are punctajul cel mai mare la FootballCoin dintre fotbaliștii din toate competițiile aflate pe site. 2841 de puncte are în contul lui în acest sezon, înscriind 19 goluri și ajutând la marcarea altor goluri prin 11 assist-uri. E pe locul 2 în topul marcatorilor din Ligue 1, fiind devansat de Kylian Mbappé cu 10 goluri. Nicolas Pépé are 2 assist-uri și un gol în meciul câștigat de Lille în fața lui PSG cu 5-1 cu 2 etape în urmă. Un alt jucător free de la Lille care te poate ajuta să strângi punctaj bun este Jonathan Bamba, francezul cu 11 goluri și 2 assist-uri, marcatorul numărul 2 al echipei, după Nicolas Pépé.

Werder Bremen – Borussia Dortmund

După ce Borussia a pierdut în duelul legendar cu Shalke, i-a permis lui Bayern să se așeze pe locul 1 în Bundesliga. Lucien Favre & Co sunt obligați să câștige ultimele 3 meciuri din acest sezon și stau cu ochii în curtea lui Bayern, sperând să se încurce cu Leipzig sau Frankfurt.
Cu 2 înfrângeri în ultimele 2 meciuri, Bremen a început să spere din ce în ce mai puțin la un loc de Europa League, de care o despart 4 puncte. Meciul cu Dortmund este unul crucial, care mai poate ține aprinsă flacăra, în condițiile în care competitoarele directe, Wolfsburg și Hoffenheim, s-ar împiedica.
De la Werder poți să-l incluzi în lotul tău pe căpitanul Max Kruse, atacantul free cu 11 goluri și 10 assist-uri în acest sezon, el marcând unicul gol în turul jucat împotriva lui Dortmund și pierdut cu 2-1. Bonus: are cele mai multe puncte la FootballCoin din echipa lui. Pentru binele defensivei tale, poți să-l iei gratuit pe fundașul dreapta a lui Bremen, Theodor Gebre Selassie. Cehul se clasează pe locul 2 în topul punctajului la football fantasy în formația sa, adunând 3 goluri și 3 assist-uri.
Cu 1948 de puncte la FootballCoin, mijlocașul Maximilian Eggestein este pe locul 3 în topul punctajelor, obținând pe cartea de vizită 5 goluri și 4 assist-uri în acest sezon.

De la Borussia Dortmund, propunerea noastră principală este jucătorul care a adunat cel mai mare punctaj la football fantasy din echipa lui, Jadon Sancho. 2 125 de puncte are englezul în acest sezon, aduse de jocul său cu care a cucerit tribunele și de cele 11 goluri și 17 assist-uri reușite. Sancho are cele mai multe assist-uri din Bundesliga. Destul ca să te convingem? Mai avem ceva: este gratuit la FootballCoin. Alți jucători free cu punctaje foarte bune în competițiile de football fantasy sunt Axel Witsel, Thomas Delaney și Abdou Diallo.