News

Decizia de ultim moment a soției lui Mihai Constantinescu, după ce medicii i-ar fi spus să-l deconecteze de la aparate

19.05.2019 | 11:04
Decizia de ultim moment a sotiei lui Mihai Constantinescu dupa ce medicii iar fi spus sal deconecteze de la aparate

Cântărețul Mihai Constantinescu în vârstă de 73 de ani, a ajuns în data de 13 mai, luni, de urgență la spital după ce a suferit un stop cardiorespirator. Din cauza faptului că, creierul artistului nu a fost oxigenat timp de 10 minute până a ajuns ambulanța, dar și pentru că a mai suferit alte două stopuri cardiorespiratorii, medicii l-au intubat și ar fi declarat în moarte cerebrală, conform unor informații din presa mondenă.

Inima și-a reluat din funcții, dar șansele de supraviețuire sunt mici

Mihai Constantinescu este în continuare internat la Spitalul de Urgență Floreasca și toți prietenii săi se roagă la o minune. Soția sa, Simona Secrier, are încredere în medici că vor face tot posibilul pentru a-l menține în viață pe cântăreț. Simona Secrier este conștientă că doar o minune îl poate salva și de aceea a mers la Mănăstirea Radu Vodă, din București, unde s-a rugat la moaștele Sfântului Nectarie, ocrotitorul bolnavilor.

Medicii i-au recomandat, subtil, soției artistului, Simona Secrier să semneze acodul conform căruia Mihai Constantinescu va fi deconectat de la aparate. Simona Secrier a refuzat categoric acest lucru și speră la o minune pe care o așteaptă cu sufletul la gură, scrie cancan.ro.

Cu toate că inima artistului și-a reluat anumite funcții, creierul încă nu are activitate cerebrală, iar medicii sunt sceptici în privința șanselor sale. ”Mă simt foarte rău, mă simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona (actuala soție a cântărețului – n.r.). Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune”, a declarat fosta soție a artistului pentru Click!

Simona Secrier refuză vehement deconectarea de la aparate
Artistul Mihai Constantinescu este în stare stabilă, dar gravă.
Sursa foto: Facebook.com

Simona Secrier și Mihai Constantinescu, o iubire ca-n povești

În urmă cu aproape doi ani, în toamna anului 2017, cântărețul și Simona Secrier și-au jurat iubire și credință veșnică. Totul s-a petrecut în mare secret, departe de ochii curioșilor. „Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a declarat Mihai Constantinescu într-un interviu.

Artistul și-a lăudat soția și a declarat că, este totul pentru el: „Simona reprezintă echilibrul meu sufletesc, liniștea, zahărul, sarea și piperul relației noastre și cel mai important lucru este că amândoi am știut să trecem proba timpului”.