Fotbal intern

Iubitele jucătorilor României U21 au încins atmosfera la meciul cu Anglia U21. GALERIE FOTO

22.06.2019 | 10:10
Andreea Alina (Cristi Manea) și Adelina Șovar (Andrei Ciobanu) la meciul României U21 cu Anglia U21. Iubitele jucătorilor au încins atmosfera pe stadioul Dino Manuzzi din Cesena

Echipa națională a României U21 a învins Anglia U21 în a doua etapă din Grupa C de la Campionatul European, scor 4-2. Jucătorii lui Mirel Rădoi au făcut show pe teren, iar iubitele acestora au încins atmosfera în tribunele stadionului “Dino Manuzzi” din Cesena. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Iubitele jucătorilor României U21 au încins atmosfera la meciul cu Anglia U21

Fotbaliștii echipei naționale a României au avut parte de susținerea familiilor la primele două meciuri de la Campionatul European din Italia și San Marino, iar alături de ei au fost și iubitele lor. La meciul dintre România U21 și Anglia U21 au paticipat și Ioana Timofeciuc (Florinel Coman), Carina Ghețe (Adrian Rus), Marina Roșu (Florin Ștefan), Sandra Sonia (Virgil Ghiță), Alexandra Ionela Grigoriță (Dennis Man), Adelina Șovar (Andrei Ciobanu) și Andreea Alina (Florinel Coman).

Și George Pușcaș a avut parte de susținere la partida jucată de echipa națională a României U21 împotriva Angliei U21. Andreea, sora mai mare a lui George Pușcaș, a văzut pe viu golul înscris de atacantul reprezentativei de tineret în poarta englezilor. Acesta a fost în compania soțului ei la meciul din runda a doua de la Campionatul European U21.

Andreea, sora lui George Pușcaș

România, șanse mari să se califice în semifinale

După două meciuri jucate în Grupa C de la Campionatul European U21 din Italia și San Marino echipa națională a României se află pe primul loc, cu 6 puncte, la egalitate cu Franța U21, dar cu un golaveraj mai bun. Pentru echipa lui Mirel Rădoi urmează duelul cu Franța, luni, 24 iunie, de la ora 22.00, tot pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena.

România U21 are șanse foarte mari să se califice la Campionatul European U21, iar elevii lui Mirel Rădoi au trei opțiuni. Tricolorii mici pot câștiga Grupa C dacă se impun în fața Franței și vor juca împotriva câștigătoarei din Grupa B. Mai mult, elevii lui Mirel Rădoi pot merge mai departe și dacă vor remiza cu Franța, dar și dacă vor fi învinși. VEZI AICI TOATE CALCULELE CALIFICĂRII!

Adelina Șovar și Carina Ghețe la meciul României U21 cu Anglia U21
Adelina Șovar și Carina Ghețe la meciul României U21 cu Anglia U21
  • Franța U21 – România U21, luni, 24 iunie, ora 22.00, în Grupa C de la EURO 2019, pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena. Partida este transmisă de TVR 1, iar toate fazele important vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

 

Tags: