Life

Mercur retrograd în zodia Rac pe 18 iunie 2020. Vine o perioadă tulbure pentru multe zodii

12.06.2020 | 13:00
Mercur retrograd in zodia Rac pe 18 iunie 2020 Vine o perioada tulbure pentru multe zodii
ADVERTISEMENT

Mercur va retrograda anul acesta de 3 ori, de fiecare dată în semne de apă. Următoarea dată în care această planetă va retrograda este 18 iunie 2020 când va intra în zodia Rac. Astrologii anunță o perioadă tulbure pe toate planurile, multe dintre zodii fiind afectate de acest fenomen.

Ce evenimente aduce Mercur retrograd din 18 iunie 2020 pentru toate zodiile

Berbec

Ai mai mult curaj în forțele proprii și urmează drumul pe care l-ai ales, indiferent de obstacolele care-ți ies în cale. Este momentul să le arăți tuturor de ce ești în stare.

ADVERTISEMENT

Taur

Ia deciziile cu sufletul și cu inima, nu trebuie să asculți mereu de rațiune. Implică-te mai mult în relația de cuplu și acordă atenție partenerul de viață, așa cum face și el.

Gemeni

Nimeni nu iese așa cum ai plănuit. Durerile de cap și problemele par că se țin scai de tine și nu mai știi cum să ieși la liman. Important e să nu-ți pierzi speranța în mai bine.

ADVERTISEMENT

Rac

Ascultă mai mult și vorbește mai puțin. A venit momentul să le arăți persoanelor de lângă tine că-ți pasă și că ești mereu acolo pentru a le sprijini în tot ce-și doresc să facă.

Leu

Ai trecut prin multe experiențe neplăcute în dragoste. Nu renunța la acest sentiment frumos, în curând va răsări soarele și pe strada ta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Iubirea e undeva, acolo, în această lume. Tot ce trebuie să faci este că o cauți, nu mai aștepta să cadă din cer pentru că nu se va întâmpla asta niciodată.

Balanță

Fii puțin mai egoist și fă-ți micile plăceri în următoarea perioadă. Bucură-te de fiecare secundă petrecută în natură, mergi în călătorii, descoperă lumea.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ce dăruiești, primești înapoi. Învață să fii mai bun și să împarți micile bucurii cu persoanele apropiate din viața ta. Fericirea este cea mai importantă.

Săgetător

Se apropie o perioadă neagră din punct de vedere financiar. Datoriile s-au acumulat și nu mai știi cum să le faci față. Cere ajutorul, nu te sfii!

Capricorn

Ai rămas în urmă cu sarcinile de la locul de muncă și nu mai dai deloc randament. Mare atenție să nu te pască o concediere, șefii sunt cu ochii pe tine.

Vărsător

Îți dorești siguranță și stabilitate financiară. Universul este de partea ta, însă mai trebuie să depui și tu câteva eforturi. Cineva veghează asupra ta.

Pești

Epuizarea și stresul își spun cuvântul. Te așteaptă o perioadă dificilă în care vei da adesea din lac în puț și asta pentru că ești arogant și crezi că le poți face pe toate.

ADVERTISEMENT