News

Un renumit medic stomatolog, răpus de coronavirus. Chemal Taner o avea pacientă pe Andreea Esca

24.07.2020 | 09:05
Un renumit medic stomatolog rapus de coronavirus Chemal Taner o avea pacienta pe Andreea Esca
ADVERTISEMENT

Chemal Taner, un renumit medic stomatolog din București, a fost răpus de coronavirus la vârsta de 49 de ani, în așteptarea tratamentului cu remdesivir. Doctorul care o avea pacientă pe Andreea Esca și pe soțul acesteia, Alexandre Eram, era internat la Spitalul Colentina.

Bărbatul a început să se simtă rău în urmă cu mai bine de două săptămâni, pe 15 iulie ajungând la spital după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Originar din Constanța, medicul stomatolog a încetat din viață, joi, 23 iulie, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Anunțul trecerii în neființă a fost făcut de secretarul Muftiatului Cultului Musulman din Român, Refi Ergun, care a postat povestea tragică în mediul online unde foarte mulți oameni au scris mesaje de condoleanțe legat de moartea lui Chemal Taner.

Medic stomatolog celebru, răpus de virusul din China

„Chemal Taner, reputat medic stomatolog, membru al comunităţii musulmane din România, azi 23 iulie 2020, trecut în rândul celor drepţi.

ADVERTISEMENT

Allah să îl aibă în paza Sa! Allah să aibă grijă de cei rămaşi în urmă!”, a scris Refi Ergun, pe pagina sa de Facebook.

Medicul stomatolog a lăsat în urma sa o familie îndurerată, o soție și doi băieți. Oameni care l-au cunoscut sau au trecut pragul cabinetului său și-au exprimat sincerele regrete pentru moartea neașteptată a lui Chemal Taner care s-a produs la numai 49 de ani din cauza virusului din China.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să cred! Sincere condoleanțe familiei!”, „Doamne!!!! Ce om, ce forță… mare păcat!!!?”, „O mare pierdere! Sincere condoleanțe familiei!”, sunt câteva dintre mesajele de condoleanțe lăsate de oameni pe pagina sa de Facebook la aflarea veștii. 

الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَOnlar; başlarına bir musibet…

Posted by Refi Ergun on Thursday, July 23, 2020

Cine a fost medicul stomatolog celebru, ucis de coronavirus

Taner Chemal era unul dintre cei mai apreciați implantologi și specialiști în chirurgie orală din România, fiind medic specializat în mai multe domenii, printre care se numără: implantologie avansată, chirurgie orală şi parodontologie.

ADVERTISEMENT

Acesta era fondatorul clinicii Implantodent din Constanţa, dar mai ales unul dintre pionierii chirurgiei stomatologice din România. Celebrul medic stomatolog a realizat de-a lungul timpului, în premieră, mai multe intervenții extrem de complicate.

În această seară a încetat din viață dr. Taner Chemal. Membru de seamă al comunității tătare din Constanța, Dr. Taner…

Posted by Uniunea Democrata a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania (UDTTMR) on Thursday, July 23, 2020

ADVERTISEMENT