News

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian, adus acasă. Interlopul este plâns de familie

05.08.2020 | 14:42
Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Emi Pian adus acasa Interlopul este plans de familie
ADVERTISEMENT

Emi Pian, pe numele real Florin Mototolea, urmează să fie condus pe ultimul drum în curând. În cursul acestei zile a ajuns la locuința din Pipera sicriul cu trupul neînsuflețit al interlopului care a fost ucis în stil mafiot de un bărbat dintr-un clan adversar.

Potrivit wowbiz.ro, familia liderului interlop s-a adunat la casa din Pipera unde a afișat pe gard un afiș imens cu imaginea acestuia. Toate rudele îl plâng pe Regele Emi Pian, mesajul de la afiș arătând durerea mare care este în acest moment.

ADVERTISEMENT

„Nu te vom uita niciodată! Regele Emi Pian”, au scris rudele alături de imaginea de pe gardul casei, conform sursei menționate anterior.

Pregătiri de înmormântare în familia interlopului Emil Pian. Sicriul a fost dus acasă

Mașini încărcate cu produse și forfotă mare în curtea casei regretatului interlop, locuință aflată chiar vis-a-vis de Penitenciarul Rahova, acolo unde încarcerat tatăl lui Emil Pian, Nicolae Duduianu.

ADVERTISEMENT

În clipa de față, familia pregătește mesele și corturile unde toți cei care l-au cunoscut se vor aduna pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Emi Pian.

Totodată, formația lui Dan Bursuc se pregătește să cânte, așa cum cere tradiția la cei din etnia romă. Manelistul Florin Salam și alți interpreți de muzică de petrecere sunt așteptați să-i ofere regretatului interlop un parastas „memorabil”.

ADVERTISEMENT

Cum a murit interlopul Emi Pian. Cine este criminalul

Liderul clanului Duduianu a fost ucis în stil mafiot, în timpul unei lupte corp la corp. Emi Pian a fost înjunghiat cu un briceag, strigându-i una dintre frații care se afla de față să-l răzbune și să-l omoare pe atacator. Fratele interopului a apucat un topor, însă i-a provocat doar câteva răni la mâini, rivalului.

Întregul conflict se pare că ar fi pornit de la un joc de zaruri, interlopul fiind ucis cu sânge rece de un infractor aproape anonim, scrie gândul.ro.

ADVERTISEMENT

Surse judiciare spun că atacul s-ar fi petrecut într-o locație din cartierul Giulești, criminalul fiind un bărbat pe nume Richard Gheorghe Emanuel, membru al clanului Rinu.

Emi Pian a fost dus la spital cu o mașină fiind internat la Spitalul Universitar de Urgență. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el și după o oră au declarat decesul.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: