Life

Anna Lesko, sărut cu un coleg de la Ferma: ”E acel bărbat din care faci ce vrei tu”

15.09.2020 | 19:00
Anna Lesko sarut cu un coleg de la Ferma E acel barbat din care faci ce vrei tu
ADVERTISEMENT

Anna Lesko este una dintre sătencele care s-au înscris în competiția „Ferma. Orășeni vs Săteni” de la Pro TV, aparițiile sale pe micile ecrane fiind de-a dreptul incendiare. Frumoasa artistă i-a cucerit pe toți, în special pe bărbați care au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Blondina este extrem de apreciată pentru calitățile sale și mai ales pentru preparatele culinare care ies din mâinile ei gingașe. Bărbații o sorb din priviri, putând fi văzută în cel mai recent promo sărutându-se cu unul dintre colegii ei de echipă.

ADVERTISEMENT

Este vorba de nimeni altul decât Octavian Ciovică, un cunoscut pilot de raliu. Anna Lesko susține că „săteanul” are exact atuurile unui bărbat din care femeia poate face orice. La rândul său, bărbatul a sorbit-o din priviri pe cântăreață și nu ar fi exclus să se înfiripe o idilă între ei.

Anna Lesko, sărut pasional cu unul dintre săteni. Despre cine e vorba

„El este acel bărbat din care faci ce vrei tu”, spune frumoasa cântăreață de peste Prut Anna Lesko, în emisiunea de la Pro TV unde este concurentă alături de alte nume importante din showbiz-ul românesc, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

„Am simțit ceva în privirea ei”, a fost replica dată de Octavian Ciovică despre intenția artistei. Se pare că sportivului i s-a pus pata pe îndrăgita vedetă și este foarte posibil ca totul să avanseze spre o relație amoroasă.

Anna Lesko și Octavian Ciovică luptă pentru marele premiu de la Ferma

Săteanul s-a înscris în competiția de la Pro TV cu câteva obiective foarte clare pentru anul acesta. Bărbatul vrea să câștige show-ul prezentat de Mihaela Rădulescu și mai ales să obțină certificatul de pilot de linie.

ADVERTISEMENT

„Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show.

Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma”, spunea pilotul înainte de începerea competiției.

ADVERTISEMENT

„Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”, a declarat la rândul ei Anna Lesko.

ADVERTISEMENT
Tags: