Fotbal intern

Mihai Stoica, desființat de Cornel Dinu: „Un behăit de oaie. E normal să vorbești cu ciobanul-șef”

19.10.2020 | 23:54
Mihai Stoica desfiintat de Cornel Dinu Un behait de oaie E normal sa vorbesti cu ciobanulsef
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu a scăpat de criticile lui Cornel Dinu după victoria lui FCSB cu Academica Clinceni, scor 2-0. Managerul general al roș-albaștrilor a fost pus la zid după ce a fost văzut vorbind la telefon în timpul meciului de la Călărași.

Pe finalul confruntării dintre Academica Clinceni și FCSB, atunci când tabela de marcaj arăta scorul de 0-0, Mihai Stoica a fost surprins de camerele TV cu telefonul la ureche. Dinu e convins că, în acele clipe, „MM” avea o convorbire cu finanțatorul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Legendă a clubului Dinamo, fost selecționer al României și fost mare internațional, Cornel Dinu l-a caracterizat în termeni duri pe managerul în vârstă de 55 de ani.

Mihai Stoica primește tot mai multe critici. După Cârțu, a venit rândul lui Cornel Dinu să vorbească în termeni duri despre managerul lui FCSB

Mihai Stoica a intrat și în gura lui Sorin Cârțu după meciul din etapa a șaptea a Ligii 1 dintre Dinamo și Craiova. Fostul component al Craiovei Maxima l-a taxat imediat pe „MM”, care a acuzat faptul că oltenii au beneficiat de un arbitraj favorabil la duelul de pe Național Arena.

ADVERTISEMENT

„E și vina voastră, aveți voi reclama aia cu ciobanul… Sigur, dacă ciobanul vorbește la Telekom, poate și MM să vorbească la telefon. El e un fel de behăit de oaie. E normal să vorbești cu ciobanul-șef.

Mi-a plăcut poziția unui tip inteligent, și ca jucător, dar și conducător, un băiat care a mai stat cu mâna pe carte, știu precis.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut aseară de Sorin Cârțu, când a zis că nu îl interesează ce zice MM, că nivelul e mult prea jos”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Revenit în funcția de manager general, Mihai Stoica vrea să o apere cu toate mijloacele pe FCSB

Mihai Stoica a revenit pe 1 octombrie 2020 în funcția de manager general al lui FCSB. Motivul principal pentru care oficialul roș-albaștrilor a făcut acest lucru fiind retragerea din viața publică a finanțatorului Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Șase ani trecuseră de la ultimul mandat al lui Mihai Stoica în calitate de manager general la FCSB, el ocupând recent funcția de director sportiv. Întrebat în momentul revenirii ce atribuții va avea acum la echipă, „MM” a declarat: „Rezultate. Rezultate bune”.

La finalul meciului Academica Clinceni – FCSB 0-2, Mihai Stoica a comentat situaţia de la echipă şi a confirmat informaţia oferită de FANATIK, anume că Laurenţiu Reghecampf nu se va reîntoarce ca antrenor al formaţiei roş-albastre.

ADVERTISEMENT