Life

Ramona Olaru, ipostază provocatoare pe Instagram. Asistenta TV a lăsat totul la vedere

25.11.2020 | 14:45
Ramona Olaru ipostaza provocatoare pe Instagram Asistenta TV a lasat totul la vedere
Ramona Olaru, ipostază provocatoare pe Instagram. Asistenta TV a lăsat totul la vedere. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru are o siluetă impecabilă și nu ezită să le arate și fanilor formele ei de invidiat. Asistenta TV a postat în această dimineață o fotografie în care se află într-o ipostază provocatoare, îmbrăcată cu o lenjerie intimă care lasă totul la vedere. 

Publicul masculin ai Ramonei Olaru a fost încântat de ipostaza în care a apărut vedeta, care a primit zeci de mesaje de laudă.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru este asistentă TV la „’Neatza cu Răzvan și Dani” și îi încântă pe telespectatori cu buna ei dispoziție în fiecare dimineață. De data aceasta, ultima postare de pe Instagram a făcut senzație.

Ramona Olaru, ipostază provocatoare pe Instagram. Asistenta TV a lăsat totul la vedere

Ramona Olaru este printre cele mai sexy vedete din România și își expune adeseori trupul bine lucrat pe rețelele de socializare. Vedeta arată tot mai bine pe zi ce trece, însă imaginea pe care a postat-o pe Instagram în această dimineață este una mai veche.

ADVERTISEMENT

Ramona apare îmbrăcată într-o lenjerie intimă care îi acoperă o mică parte din trup și care a încins mințile tuturor bărbaților care o urmăresc. Fotografia respectivă face parte dintr-o ședință foto mai veche, după cum a scris și vedeta la descrierea acesteia.

Vedeta este îmbrăcată cu un body transparent, cu câteva părți negre care îi acoperă părțile intime. Ramona Olaru își acoperă unul dintre sâni cu o mână, iar din celălalt se vede destul de mult.

ADVERTISEMENT

„Mi-a apărut asta la memories așa de dimi! Și așa nu am postat-o niciodată așa că… iată!❤️”, a scris asistenta TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

Fanii i-au lăsat zeci de mesaje în secțiunea de comentarii, iar imaginea a primit mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

„Foarte frumoasă și sexy”, „Perfectă, Cea mai frumoasă!!!!!”, „Of, Doamne, cât ești de superbă!”, „Reușită poză, ești un model bun”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Ramona Olaru s-a făcut remarcată în emisiunea Dianei Munteanu și a lui Florin Ristei, „Prietenii de la 11”, difuzată pe Antena 1 în perioada 2017-2019, unde a fost asistentă TV. În prezent, Ramona este „vecina” de la matinalul lui Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT