Life

Cine este Alessandro Dănescu, concurentul care a ridicat jurații în picioare la Românii au talent: „Ești o bucurie”

16.04.2021 | 21:46
Cine este Alessandro Danescu concurentul care a ridicat juratii in picioare la Romanii au talent Esti o bucurie
Alessandro Dănescu, concurentul care a ridicat jurații în picioare la Românii au talent: „Ești o bucurie” Sursa foto: capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Alessandro Dănescu i-a surprins pe cei patru jurați de la „Românii au talent”, care s-au ridicat în picioare după ce și-a finalizat momentul artistic. Tânărul a interpretat melodia „You Know I’m No Good” de Amy Winehouse într-un mod cu totul inedit. 

Alessandro are 24 de ani și lucrează în IT, iar talentul său muzical a fost o surpriză plăcută pentru jurați, mai ales că este un domeniu total diferit față de cel din care își câștigă existența.

ADVERTISEMENT

Tânărul a participat la cel de-al nouălea sezon „Vocea României” în echipa Irinei Rimes și a ajuns până în battle-uri, așa că nu este prima dată când îi uimește pe jurați cu abilitățile sale muzicale.

Alessandro Dănescu, concurentul care a ridicat jurații în picioare la Românii au talent: „Ești o bucurie”

Alessandro Dănescu a fost o adevărată surpriză în această seară la „Românii au talent”, unde a interpretat una dintre melodiile regretatei artiste de origine britanică, Amy Winehouse. Tânărul și-a descoperit talentul în clasa a cincea, atunci când profesoara de muzică a remarcat faptul că are ureche muzicală.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în clasa a zecea, Alessandro a început să ia lecții de canto, iar stilurile sale preferate sunt pop-rock, pop-dance și pop. Talentul l-a moștenit de la bunici: bunica lui avea vocea, iar bunicul său cânta la nai.

„Ne-ai lovit, că nu ne așteptam la așa ceva. Apare un bărbat pe scenă și atunci când începe muzica, ne dăm seama că e Amy Winehouse. Mă și gândeam ce tonalitate o să apuci. Chiar eram curios cum sună piesa asta cu voce masculină.

ADVERTISEMENT

Ne-ai lovit cu timbrul! Eu și Andra ne-am lăsat puțini loviți aici, ne-ai surprins, trebuie să recunosc.

(…) Ai drum în emisiunea asta. Ne revedem neapărat în etapa următoare cu patru de DA”, i-a transmis Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

„Alessandro, ești o bucurie pentru mine ca și jurat, pentru că ești genul de concurent care vii și surprinzi. Nu mă așteptam să ai un asemenea ambitus, să schimbi melodia, să vii cu idei…Cam asta face un profesionist. Faptul că tu ai spus că lucrezi în IT, de aici vine surpriza asta. Uau, ce bine pregătit ești și în acest domeniu, în muzică”, i-a spus și Andra tânărului concurent.

ADVERTISEMENT