Sport

Debut senzațional al lui Giani Kiriță în cușca de MMA! Fostul căpitan dinamovist l-a făcut K.O. pe „Burlacul” Andi Constantin. Video

Fostul căpitan dinamovist Giani Kiriță și „Burlacul”, Andi Constantin sunt două dintre vedetele galei RXF Superstar Edition. Cei doi au fost adversari în cușca de MMA la evenimentul anului în sporturile de contact.
10.05.2022 | 23:45
Debut senzational al lui Giani Kirita in cusca de MMA Fostul capitan dinamovist la facut KO pe Burlacul Andi Constantin Video
Andi Constantin și Giani Kiriță, adversari în gala RXF Superstar Edition. FOTO: Facebook RXF
ADVERTISEMENT

Promoția RXF a revenit în forță cu o nouă gală în care au strălucit vedetele din show biz-ul românesc. Evenimentul „Superstar Edition” i-a avut ca protagoniști în co-main event pe Giani Kiriță (45 de ani) și pe Andi Constantin (31 de ani).

Giani Kiriță vs. Andi Constantin, co-main event-ul galei RXF Superstar Edition. Dinamovistul, victorie prin K.O.

Un obișnuit al show-urilor TV, Giani Kiriță nu putea sta departe de cușca de MMA. Fost star la Exatlon, legenda lui Dinamo a acceptat provocarea lui Andi Constantin, care s-a consacrat la emisiunile „Insula iubirii” și „Burlacul”.

ADVERTISEMENT

Între Kiriță și Constantin este o diferență de 14 ani. Dacă fostul fundaș a agățat ghetele în cui în urmă cu un deceniu, „Burlacul” este un sportiv de performanță. Andi practică fitnessul și participă la concursuril profesioniste de culturism, acolo unde a cucerit deja o serie de titluri importante.

Cu toate acestea, „câinele” nu i-a dat nicio șansă mult mai tânărului său adversar. Kiriță nu doar că l-a învins pe Andi, dar a făcut-o și înainte de limită, printr-un K.O. reușit cu un procedeu spectaculos. Giani i-a livrat lui Andi un croșeu de dreapta care l-a băgat „la somn” pe „Burlac”.

ADVERTISEMENT

„Câinele” și „Burlacul”, înțepături înaintea luptei

Înainte să se bată în RXF Superstar Edition, Giani Kiriță și Andi Constantin au fost invitați în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, și și-au aruncat „săgeți” precum doi luptători profesioniști. „Burlacul” a debordat de optimism, deși dinamovistul i-a transmis că îl va învinge în ciuda faptului că e mai bâtrân decât el cu aproape 15 ani.

„Sunt pregătit pentru victorie. Nu plec cu gândul că o să pierd. M-am antrenat foarte bine. În primul rând, vreau să promovăm acest sport. E o provocare.

ADVERTISEMENT

Am făcut multe sporturi înainte. Am făcut fotbal. Am cochetat cu mai multe. Am făcut kempo la un moment dat. Mă pasionează sportul de contact”, a declarat Andi Constantin la Kanal D.

Fostul căpitan din Ștefan cel Mare a prefațat în exclusivitate pentru FANATIK debutul în cușca de MMA, programat marți, 10 mai, la o locație din București.

ADVERTISEMENT

„Mă antrenez de patru ori pe săptămâna, pentru lupta din 10 mai, plus rutina mea obișnuită când vine vorba de sală. Am antrenamente de kickboxing și de jiu-jitsu care mă forjează destul de tare și realizez câtă muncă se depune în acest sport.

Antrenamentele merg bine. Mă antrenez cu Ciprian Cărăușu și cu Ionuț Pitbul Atodiresei, doi oameni foarte buni având în vedere carierele pe care le au, dar și foarte diferiți.

Admir luptătorii care pot duce această intensitate un meci întreg, este cu adevărat cel mai greu sport pe care l-am practicat și cu siguranță voi mai continuă să îl fac și după gala din 10 mai. Cred că despre asta va fi și meciul în sine, cine va veni mai bine pregătit, acela este și posibilul câștigător în opinia mea”, a declarat Giani Kiriță pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT