Life

Astăzi este 2. 02. 2022. Ce semnificație are această dată din punct de vedere numerologic

Data de azi este compusă din 5 cifre de 2: 2.02.2022. Ce semnificație are această zi din calendar din punct de vedere numerologic? În ce fel ne poate influența?
02.02.2022 | 11:07
Astazi este 2 02 2022 Ce semnificatie are aceasta data din punct de vedere numerologic
Ce semnificație are data de 2.02. 2022. Foto: timesnowhindi.com
ADVERTISEMENT

Data de 2.02.2022 este considerată de cei mai mulți numerologi una cu o însemnătate aparte. La fel ca 22.02.2022, care are o cu totul altă semnificație și despre care vom vorbi la vremea respectivă, și data de azi este una specială.

Cifra 2 este considerată o cifră feminină în numerologie, care cheamă către tot ce e frumos, către realizări în primul rând pe plan spiritual, poftă de viață și familie.

ADVERTISEMENT

Înșiruirea acestui 2 de nu mai puțin de 5 ori capătă cu totul alte valențe. Adunate, cele 5 cifre de 2 rezultă un 10. 10 este luat ca 1, iar una este cifra liderilor, a unui nou început.

2.02.2022 – semnificație numerologică

Majoritatea numerologilor susțin că data de azi poate fi văzută ca un portal energetic. Acest portal ne apropie către o nouă vibrație, către noi începuturi și onestitate în tot ce facem. Evident, există și câteva conotații negative.

ADVERTISEMENT

Mai exact, portalul poate întări individualismul, ego-ul și tendința de a-i domina pe cei din jur, notează site-ul clarin.com.

Întrucât vorbim despre o cifră generală 1 a acestei zile, ne vom rezuma la ce înseamnă acest 1 în numerologie.

ADVERTISEMENT

Ziua este extrem de benefică pentru oamenii foarte creativi, pentru cei care știu să se impună nu doar prin vorbe, ci prin rezultatele acțiunilor lor.

1, liderul creativ, dar și extrem de egoist

Sunt avantajate în special persoanele care dețin funcții de conducere, mai ales în zona artistică. Cărturarii, pictorii, muzicanții sau dansatorii au parte de și mai multă inspirație într-o astfel de zi.

ADVERTISEMENT

Poate fi o zi în care să se răstoarne o serie de paradigme sociale și culturale. Este o zi în care se pot face, de asemenea, foarte multe descoperiri științifice. E o zi în care se pot naște minți luminate, adevărate genii ale omenirii.

Există și câteva aspecte mai puțin plăcute cu care vine acest 1. Întrucât vorbim despre independență, cei care nu se pot plia pe regulile după care funcționează lumea s-ar putea să riște totul pe o carte, cea a egoismului. Dacă vor să schimbe cu adevărat lumea, au nevoie de bună credință, apropiere față de ceilalți și multă imaginație.

Încăpățânarea și sfidarea celorlalți poate fi o constantă a acestei zile, mai ales din partea celor extrem de pragmatici, cărora nu le place să analizeze viața din perspectiva spiritualității.

Este o zi în care persoanele care se știu a fi extrem de orgolioase ar trebui să facă un pas în spate și să își accepte în primul rând defectele.

 

ADVERTISEMENT
Tags: