Fotbal intern

20.000 de lei amendă pentru Marica, Mutu şi faimosul Dan Diaconescu? Au petrecut la un restaurant de fițe, deşi era Stare de Urgenţă

07.05.2020 | 16:14
20000 de lei amenda pentru Marica Mutu si faimosul Dan Diaconescu Au petrecut la un restaurant de fite desi era Stare de Urgenta
ADVERTISEMENT

Mai multe personalităţi din fotbal, şi nu numai, printre care Mutu, Marica, Mihai Rotaru sau Dan Diaconescu, au petrecut la un restaurant celebru din Pipera în seara zilei de marţi, deși România încă se află în Situație de Urgență. Toţi riscă acum să fie amendaţi de Poliţie pentru că au încălcat prevederile Ordonanţelor Militare.

20.000 de lei amendă pentru Marica, Mutu şi faimosul Dan Diaconescu? Ce riscă petrecăreții

Restricţiile impuse de Situaţia de Urgenţă din România nu i-au împiedicat pe Ciprian Marica, Adrian Mutu, Răzvan Raţ, Ianis Zicu, Mihai Rotaru (patronul Craiovei), Dan Diaconescu, Viorel Glăman (fost şef al Gărzii de Mediu Bucureşti) sau Sergiu Diacomatu să ia masa la un renumit local din apropierea Grădinii Zoologice de la Băneasa, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, organele de poliţie au intrat pe fir şi anchetează modul în care s-au strâns aceștia la un loc, mai ales că restaurantele sunt închise în această perioadă, iar adunările mai mari de trei persoane în locurile publice sunt complet interzise. Cei prezenţi la petrecerea ad-hoc din apropierea Grădinii Zoologice riscă amenzi cuprinse între 2.000 şi 20.000 de lei, pentru încălcare prevederilor ordonanţelor militare date de Guvernul României.

Marica, taxat de două ori

Revenind la cele întâmplate în restaurantul de lux, Ciprian Marica a fost ţinta ironiilor tuturor. Întâmplarea de la Cluj , care a aprins presa din România săptămâna trecută, i-a adus fostului atacant al naţionalei nu doar prejudicii de imagine, ci l-au transformat în ţinta glumelor unor grei de pe la noi.

ADVERTISEMENT

Cei prezenţi la locul cu pricina au transformat seara într-0 petrecere în toată regula, cu mâncăruri bune şi băutură fină, atmosfera fiind întreţinută de lăutari. Şi ca la orice party, s-a râs, s-a discutat, lumea s-a simţit bine. Poate mai puţin Marica, ajuns şi el la localul cu pricina.

După episodul consumat în august 2019 la Cluj, dar apărut în spaţiul public săptămâna trecută, în care fostul atacant a fost suprins într-o cameră de hotel împreună cu soţia unei cunoștiințe chiar de către cel înşelat, Marica a devenit ţinta tuturor petrecăreţilor prezenţi. Iniţiatorul glumelor a fost Dan Diaconescu, dar nici ceilalţi nu s-au lăsat mai prejos.

ADVERTISEMENT

Viorel Bogăţeanu, lăutar vestit, a fost responsabil cu fondul sonor. Din păcate pentru el şi colegii lui, nu a mai „plouat“ cu bancnote, ci cu… prosoape, aluzie evidentă la vestimentaţia „haute-couture“ a lui Marica în celebrul filmuleţ.

Adrian Mutu nu a scăpat nici el momentul prielnic de a-şi înţepa fostul coleg de naţională şi, la un moment dat, l-a atenţionat „eşti ‘pericoloso sporgersi’. Trebuie să ne ferim nevestele de tine!“. (n.r. – ‘e pericoloso sporgersi’, în limba italiană, înseamnă ‘este periculos să te apleci’). 

ADVERTISEMENT

Se pare că toate aceste glume „amicale“ au nimerit în plin, pentru că cel luat în vizor a ales să părăsească localul în jurul orei 22:00, după ce şi-a terminat cina. Lipsiţi de prezenţa lui, mulţi dintre meseni au ales să se retragă spre vastele apartamente. Totuşi, petrecerea a continuat până spre zorii zilei de miercuri, printre cei care nu au „dezertat“ numărându-se Adi Mutu şi Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT