News

Cele mai tari evenimente mondene din 2017! De la divorţuri la nunţi fastuoase!

2017 a lăsat în urmă evenimente mondene de toate felurile, de la divorţuri cu strigături la nunţi fastuoase, în care mireasa a dansat în... adidaşi!
31.12.2017 | 18:33
Cele mai tari evenimente mondene din 2017 De la divorturi la nunti fastuoase

2017, un an fără Jocuri Olimpice, fără vreun turneu final de Cupă Mondială sau Campionat European… Aparent, un an în care sportul şi-a mai tras puţin sufletul. Poate şi de aceea, evenimentele mondene din această lume au furat prim-planul de multe ori întrecerilor propriu-zise. Că a fost vorba de nunţi, divorţuri sau doar simple certuri, când e vorba de vedete sportive, acestea au farmecul lor.

Adrian Mutu s-a căsătorit în 2017 pentru a treia oară: Sandra Baghici a avut curajul să vină alături de el în faţa altarului după Alexandra Dinu şi Consuelo Matos. Cei doi şi-au spus „Da” de ziua îndrăgostiţilor, iar pe 15 octombrie şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu, cu această ocazie botezându-l şi pe micuţul lor Tiago Adrian.

Mutu şi-a lovit maşina în ziua nunţii!

Toate bune şi frumoase, lux, fast, frumuseţe, invitaţi de marcă precum fostul portar al lui Inter şi al Fiorentinei, Sebastian Frey, naşi cu nume şi renume, precum Cosmin Contra sau Eduard Stăncioiu… Numai că, la plecarea din biserică, emoţionat, nu?, mirele a acroşat maşina unei televiziuni. Nu s-a făcut caz naţional dintr-asta, vorba naşului Contra: „Asta să rămână singura problemă a ta, Adi, în viaţa de-acum înainte!”.

La nuntă ca în… galerie!

Doi fani rapidişti s-au cunoscut acum 7 ani în galerie şi, recunoscători acestui fapt, au consimţit ca momentul cel mai important din viaţa lor să fie legat tot de arena din Giuleşti. Aşa au scăpat şi de grija rochiei de mireasă şi a costumului de mire, spunând „Da” îmbrăcaţi în… tricourile idolilor Daniel Niculae şi Daniel Pancu! Invitaţii s-au distrat cu Geanina „Niculae” şi cu Alex „Pancu” la starea civilă şi totul a fost ca un vis pentru cei doi. Doar buchetul miresei le-a creat probleme, pentru că trandafirii au trebuit să fie musai vişinii şi, în niciun caz, alb-roşii…

Giggs, „eliminat” de soţie după ce a tot „înscris” la nevasta fratelui 8 ani!

Unul dintre cei mai mari jucători din istoria Ţării Galilor, Ryan Giggs, s-a dovedit, în căsnicia cu Stacey Giggs, mai puţin fidel decât i-a fost echipei Manchester United, la care a jucat nu mai puţin de 24 de ani (chiar 27, cu junioratul). Ceea ce a dus la divorţ. După ce fostul mijlocaş stânga s-a tot „antrenat” la pat timp de 8 ani cu Natasha Lever, nimeni alta decât soţia fratelui său! Şi, după un mariaj de un deceniu, cuplul Giggs are de împărţit doi copii şi o avere de 40 de milioane de lire sterline…

Serena a combinat Versace cu… Nike!

După ce a născut o fetiţă pe 1 septembrie, fostul număr 1 din tenisul feminin s-a căsătorit pe 16 noiembrie cu Alexis Ohanian, cofondatorul „Reddit”. Serena a strălucit la nuntă, îmbrăcând o rochie verde pentru ceremonie, iar la petrecerea de după a schimbat-o cu clasica rochie albă de mireasă. Versace. La care a asortat o pereche superbă de… adidaşi Nike. Probabil obosise de la atâta dans şi a trecut la încălţămintea care îi este atât de familiară…

Când Messi spunea „Da”, Neymar visa la… PSG

Lionel Messi a profitat de faptul că în această vară nu era programat niciun turneu major şi s-a însurat cu iubita sa, Antonella Rocuzzo, pe care a cunoscut-o când avea… 5 ani! 250 de persoane au participat la marele eveniment, rude, prieteni, coechipieri, a venit şi fostul „dirijor” al Barcelonei, Xavi. Toată lumea s-a distrat pe cinste, numai brazilianul Neymar a stat de o parte, gânditor. „Nu sunt fericit la Barcelona. Prefer să am o nouă experienţă în Europa, cu Paris Saint-Germain”, a dezvăluit recent Xavi că i-ar fi spus Neymar la nunta lui Messi… A urmat transferul de 222 de milioane de euro, un alt „eveniment” al anului 2017.
Cât despre nuntă, deşi mulţi anunţau şi prezenţa lui Cristiano Ronaldo, acesta nu a mai ajuns, dintr-un motiv cât se poate de simplu: tocmai devenise din nou tătic. De gemeni de data aceasta.

Cel mai scump divorţ din istorie

Patronul lui Chelsea, miliardarul Roman Abramovici (50 de ani), s-a despărţit în acest an de soţia sa, Daşa Zhukova (36 de ani). Cei doi s-au cunoscut în 2005, s-au căsătorit în secret 3 ani mai târziu şi au făcut împreună doi copii. Dacă la ultima despărţire, de Irina Viaceslavovna Malandina, Abramovici a plătit aproximativ 170 de milioane de euro, plus un acord prin care se obliga să acopere toate cheltuielile necesare creşterii celor 5 (cinci!) copii pe care îi au împreună, acum se pare că va trebui să „transfere” nu mai puţin de un miliard din averea sa de 7 miliarde de lire sterline, fără „bonusurile” ulterioare, numite „studii superioare”. Evident nu ale Daşei…

Love story la fileu

Lumea tenisului a aflat în 2017 că între doi reprezentanţi de vârf ai săi s-a înfiripat o frumoasă relaţie de dragoste. Dominic Thiem, noua senzaţie din tenisul masculin, şi Kristina Mladenovic formează un cuplu! Atât „Kiki”, cât şi „Domi” au 24 de ani şi au ajuns de nedespărţit, franţuzoaica însoţindu-l pe austriac la Turneul Campionilor.

„Nu s-a schimbat nimic la Dominic în ceea ce priveşte etica muncii. Relaţia amoroasă reprezintă un avantaj, pentru că partenera sa acceptă şi înţelege ceea ce trebuie să facă el ca jucător profesionist” – Gunter Bresnik, antrenorul lui Dominic Thiem

12 partide consecutive a pierdut „Kiki” Mladenovic din august, când şi-a „oficializat” relaţia cu „Domi”, până la finalul sezonului, pe care îl începuse fulminant (1 titlu WTA – Sankt Petersburg – şi 4 finale!)