ADVERTISEMENT
Simona Halep

2021, cel mai bun an din cariera Simonei Halep? Previziunea francezilor

Autor: Cristi Maciuca | 28.12.2020 | 18:10
2021, cel mai bun an din cariera Simonei Halep? Previziunea francezilor
2021, cel mai bun an din cariera Simonei Halep? Previziunea francezilor. FOTO: hepta.ro

Simona Halep (29 de ani) a avut un an 2020 bun, în ciuda pandemiei de coronavirus și a faptului că până și ea a suferit de COVID-19.

ADVERTISEMENT

În 2020, a doua jucătoare a lumii a câștigat trei turnee, motiv pentru care jurnaliștii de la site-ul Tennis World i-au dedicat un material special. Francezii au scris cum ar putea arăta anul viitor pentru constănțeancă.

Tennis World consideră că, în 2021, Simona Halep va atinge apogeul din punct de vedere al maturității și astfel va reuși să aibă un sezon excelent.

ADVERTISEMENT

E Simona Halep în fața celui bani bun sezon din carieră? Ce previziuni au francezii de la Tennis World

„Anul său a fost pozitiv, în ciuda a tot, în ciuda faptului că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. La ce ne putem aștepta de la ea în anul 2021? Simona, încărcată cu o forță mentală considerabilă, atinge acum vârful maturității sale mentale, fizice, tehnice și tactice.

Experiența, înfrângerile dureroase și victoriile dulci i-au dat doza de experiență care le lipsește multor jucători tineri, chiar si campionilor de Grand Slam. O experiență care poate fi decisivă în cele mai delicate momente ale sezonului.

ADVERTISEMENT

Un sezon care, dacă totul merge bine, va fi lung, incluzând și Jocurile Olimpice. Un sezon care le va cere sportivilor să înțeleagă și când este timpul sa se odihnească sau să spună ‘Nu’ unui turneu”, au scris jurnaliștii de la Tennis World.

Francezii au analizat și calitățile pe care le are Simona Halep, calități care îi vor permite locului 2 WTA să aibă un cuvânt important de spus la turneele importante din 2021, precum Roland Garros sau Australian Open.

ADVERTISEMENT

Simona Halep se pregătește de Australian Open 2021

Chiar dacă va fi nevoită să stea 14 zile în carantină, Simona Halep este înscrisă pe tabloul principal de la Australian Open 2021. Se anunță o competiție grea pentru româncă. La turneul de la „Antipozi” vor participa alte nume grele din circuitul feminin: Ashleigh Barty (1 WTA), Naomi Osaka (2 WTA), Sofia Kenin (4 WTA), Elina Svitolina (5 WTA) și Serena Williams (11 WTA).

Jucătorii de tenis care vor participa la primul Grand Slam al anului vor trebui să ajungă la Melbourne între 15 și 17 ianuarie și să stea în izolare două săpătmâni. Turneul de la „Antipozi” va avea loc în perioada 8-21 februarie, după ce a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!