Life

Prima reacție a lui Florin Piersic după s-a spus că a jignit un om al străzii: „Nu are limite”

Prima reacție a lui Florin Piersic după s-a spus că a jignit un om al străzii în timpul unui spectacol de la Cluj, în Piața Mare.
02.06.2023 | 16:12
Prima reactie a lui Florin Piersic dupa sa spus ca a jignit un om al strazii Nu are limite
Florin Piersic, prima reacție în scandalul de la Cluj. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Piersic a avut prima reacție după ce s-a spus că a jignit un om al străzii. Actorul – a declarat foarte supărat din cauza titlurilor bombastice apărute în presă.

Florin Piersic spune că a fost nedreptățit de presă

Florin Piersic a ținut să explice cum s-au desfășurat lucrurile și a ținut să își spele reputația în fața admiratorilor. Actorul a aflat că este pus la zid în presă din cauza acelei întâmplări din Piața Mare din Cluj.

ADVERTISEMENT

Acesta a acuzat presa că nu are limite și că pune titluri pompoase la știri doar pentru a avea cititori. Actorul a spus că s-a adresat într-adevăr unui om al străzii la marginea scenei.

El a susținut că toate cuvintele pe care i le-a spus au fost în glumă și în niciun caz nu a încercat să fie răutăcios sau să se poarte urât cu acesta.

ADVERTISEMENT

„Aflu cu tristețe, că de câteva zile sunt pus la zid în presă pentru un episod petrecut la Zilele Clujului, în Piața Mare.

De ce cu tristețe’? Pentru că încă odată nevoia de senzațional, de titluri pompoase în fața cititorilor, nu are limite.

ADVERTISEMENT

Cine ar revedea – fără intenții rele – momentul respectiv- în care mă adresez unui om al străzii apărut la marginea scenei, ar auzi tonul cu care i-am vorbit și anume în glumă”, a spus actorul pe Facebook.

Prima reacție a lui Florin Piersic după ce a fost filmat vorbind dur cu un om al străzii

Florin Piersic a mai spus că nu a jignit niciodată pe nimeni. El a transmis că nu înțelege cum a ajuns acum să fie subiectul unor asemenea acuzații.

ADVERTISEMENT

„N-am jignit în viața mea pe nimeni, cu atât mai puțin cum scrie presa că ‘l-am înjurat’, dovada fiind că publicul prezent s-a și amuzat”, a precizat actorul într-o postare pe Facebook, ca prima reacție.

Actorul a mai spus că este de părere că acest incident a fost prezentat cu rea voință de către presă pentru că el nu a greșit cu nimic în fața acelui cerșetor.

ADVERTISEMENT