STEAUA. Gigi Becali are joker-ul: de azi, Luţu are licenţă de antrenor!

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că cei 22 de foşti jucători care au participat la cursurile Şcolii de Antrenori şi-au obţinut licenţele A şi B de tehnicieni.

"Ştiu că nu e uşor să îţi faci un drum după ce îţi închei cariera de jucător. Cei care aţi urmat acest curs aţi decis să vă îndreptaţi spre antrenorat sau e o opţiune pe care o luaţi în calcul. Sînteţi tineri, talentaţi şi vă doresc să aveţi aceleaşi satisfacţii în antrenorat ca şi în cariera de jucător", a spus Răzvan Burleanu.

"A fost o experienţă minunată, sînt primii paşi pe care îi facem în meseria de antrenor. Nu cred că vom uita vreodată acest curs. Ne-am amintit de anii de şcoală, am învăţat multe lucruri ce ne vor folosi în viitor. Le urez mult succes în cariera de antrenor colegilor mei", a declarat Dănciulescu.

Florin Bătrânu, Marius Bilaşco, Florin Bratu, Ovidiu Burcă, Cornel Cernea, Dănuţ Coman, Ionel Dănciulescu, Răzvan Farmache, Ionuţ Luţu, Ionuţ Mazilu, Marius Măldărăşanu, Marius Mitu, Cătălin Mulţescu, Cătălin Munteanu, Vali Năstase, Vali Negru, Daniel Opriţa, Sergiu Radu, Daniel Rednic, Florin Şoavă, Mihai Stere, Cristian Todea sînt cei 22 de noi antrenori români.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933