230 de pasageri, în pericol. Piloţii au fost arestaţi înainte de a decola. S-au urcat beţi la manşă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
19/07/2016, 12:10
230 de pasageri, în pericol. Piloţii au fost arestaţi înainte de a decola. S-au urcat beţi la manşă

Doi piloţi care urmau să conducă un avion de pasageri pe ruta Glasgow-Toronto, au fost arestaţi luni, fiind suspectaţi că se aflau sub influenţa alcoolului.

Reprezentanţii aeroportului Glasgow au fost alertaţi de comportamentul piloţilor, în vârstă de 37, respectiv 39 de ani, cu puţin timp înainte ca zborul Air Transat A310, cu 250 de pasageri la bord, să decoleze.

Potrivit poliţiei, cei doi vor fi aduşi în faţa unui judecător în cursul zilei de marţi. Compania canadiană Air Transat a confirmat arestarea şi a anunţat că pasagerii au fost cazaţi la hoteluri, până când au fost aranjate noi zboruri.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×