28 de români înghesuiţi într-o locuinţă mică din Londra, plină de şobolani! Proprietara, milionară GALERIE FOTO

romani in anglia, 28 de romani intr-o camera

28 de români au şocat Marea Britanie! Românii au fost descoperiţi într-o locuinţă mică, cu o singură baie, plină de gunoaie şi şobolani, după o razie a autorităţilor londoneze. Proprietara este o bogată femeie de afaceri. Autorităţile au descins în apartamentul ce îi aparţine lui Farrah Naz, 43 de ani, din nordul Londrei, bogata proprietară a unui lanţ de saloane de frumuseţe, după mai multe sesizări ale vecinilor. Nu mai puţin de 28 de cetăţeni locuiau aici în condiţii greu de descris, relatează Daily Mail. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Aceştia dormeau înghesuiţi în ”paturi suprapuse” şi împărţind o singură baie. Apartamentul era închiriat pe numele unei familii de români, formată din cinci persoane, inclusiv un copil de două luni. Proprietara susţine că nu ştia nimic despre celelalte 23 de persoane. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

28 de români într-o locuinţă mică! "Ce mod oribil de a trăi"

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Harrow a declarat că ocupanţii trăiau în “condiţii îngrozitoare”, cu “umezeală şi murdărie peste tot”. Proprietatea nu avea alarme de fum, dar în schimb avea o curte plină cu şobolani.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

”Vă puteţi imagina că aţi fost înghesuiţi într-o casă cu mai mult de douăzeci de oameni? Ce mod oribil de a trăi. Şi modul în care proprietarul nu ştia despre asta este şocant. Este nesigur, nesanitar şi exploatează oamenii care doresc cu adevărat un loc decent de trăit”, a declarat un oficial. Proprietara ar putea fi amendată.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004