Fotbal intern

3.500 de fani susțin FCSB în derby-ul cu Dinamo. Au aflat ce pregătesc dinamoviștii și au aruncat torțe în teren. Foto

3.500 de fani susțin FCSB în derby-ul cu Dinamo. Au aruncat torțe în teren

Dinamo și FCSB se duelează în derby de România, în runda cu numărul 15 din Liga 1 Betano. La partida care se dispută pe Arena Națională asistă și aproximativ 3.500 de fani FCSB, din peluza ocupată de aceștia fiind aruncate mai multe torțe și petarde în teren. Suporterii au avut un mesaj și pentru rivalii din Peluza Cătălin Hâldan, după ce au aflat ce coregrafie au pregătit aceștia pentru meci.

O victorie pentru FCSB în derby-ul cu Dinamo ar însemna revenirea pe primul loc în clasamentul Ligii 1 Betano, în timp ce “câinii” s-ar putea apropia la doar un singur punct de play-off. Fanii ambelor echipe s-au pregătit de marele duel de pe Arena Națională, iar cei 3.500 de susținători FCSB, care au aflat din timp ce coregrafie pregătesc dinamoviștii, au afișat un banner prin care să le combată mesajul. “Treceți batalioane române Carpații, un cântec ce nu trebuie pătat de voi”, a fost mesajul oaspeților.

Mesajul fanilor FCSB la derby-ul cu Dinamo
Mesajul fanilor FCSB la derby-ul cu Dinamo

Fanii FCSB au aflat ce coregrafie au pregătit dinamoviștii înainte de derby

Atât înainte de începerea partidei, cât și minute bune după fluierul de start al lui Istvan Kovacs, fanii FCSB au aprins torțe și petarde pe care le-au aruncat în teren. Ulterior, peluza dinamovistă a afișat coregrafia pe care o pregătiseră: harta României Mari și anul 1918, reprezentând anul Marii Uniri, alături de mesajul “La trecutu-ți mare, mare viitor!”

Coregrafia dinamoviștilor la derby-ul cu FCSB
Coregrafia dinamoviștilor la derby-ul cu FCSB