Fotbal international

Trei fani ai lui Chelsea au primit interzis pe viață după ce au avut derapaje rasiste asupra unui alt suporter!

22.10.2019 | 17:36
Trei fani ai lui Chelsea au primit interzis pe viata dupa ce au avut derapaje rasiste asupra unui alt suporter
ADVERTISEMENT

Chelsea respectă cu strictețe problema rasismului în fotbal și a început să ia măsuri împotriva fanilor care au scandări rasiste sau xenofobe. La ultimul meci din campionat, 3 fani ai câştigăroarei Europa League au fost rasişti la adresa unui alt suporter aflat lângă ei, iar conducerea lui Chelsea a hotărât să-i excludă pe viață din accesul pe stadion.

3 fani ai lui Chelsea au fost interziși pe viață din cauza scandărilor rasiste

La meciul câștigat de Chelsea cu Newcastle, 1-0, 3 fani au primit interzis pe viață după ce au avut un comportament rasist la adresa unui alt suporter venit pe stadion, care nu îi deranjase cu nimic. Decizia conducerii lui Chelsea este cea mai drastică din actualul sezon de Premier League, chiar dacă au mai existat astfel de întâmplări nefericite chiar la adresa jucătorilor. Paul Pogba și Marcus Rashford au fost victimele jignirilor rasiste, după ce au ratat penalty-uri.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Manchester United au suportat derapajele rasiste ale fanilor, care au lăsat mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care se legau de culoarea pielii, pe care starurile „diavolilor roșii” o au.

„Strămoșii și părinții mei au suferit pentru ca generația mea să fie azi liberă, să muncesc, să iau autobuzul, să joc fotbal. Insultele rasiste sunt ignorante și nu pot decât să mă facă mai puternic și să mă motiveze să lupt pentru următoarea generație”, a fost mesajul lui Paul Pogba pentru fanii care l-au jignit.

ADVERTISEMENT