News

3 morți într-un accident din cauza unei iubiri interzise dintre o adolescentă și verișorul ei

28.08.2020 | 00:07
3 morti intrun accident din cauza unei iubiri interzise dintre o adolescenta si verisorul ei
ADVERTISEMENT

Doi tineri și o minoră au avut parte de un sfârșit tragic după ce o adolescentă de 12 ani și verișorul ei au trebuit să termine o poveste de iubire interzisă, scrie Daily star.

Tragedia s-a produs la începutul săptămânii, pe o șosea de lângă Madrid, Spania, când două mașini s-au ciocnit, iar cea de-a doua în care se aflau o tânără, cumnatul ei și două minore s-au izbit violent de un copac și un stâlp de electricitate.

ADVERTISEMENT

Se pare că mașina în care se aflau cele patru persoane era urmărită de un alt autovehicul, după ce tânăra ar fi luat cele două minore și ar fi fugit.

Iubire interzisă soldată cu 3 morți

Cele două autovehicule s-au ciocnit, iar mașina cu patru ocupanți a fost proiectată într-un stâlp, apoi s-a izbit violent de un copac, accidentul soldându-se cu moartea tinerei, a cumnatului acesteia și a uneia dintre minore.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua mașină a fost găsită răsturnată, la câțiva zeci de metri. Cei doi ocupanți ai acesteia au fugit și sunt căutați de Poliție.

Daily Star scrie că tragedia s-a produs din cauza unei povești de dragoste din comunitatea gypsy.

Anchetatorii cred că dragostea dintre o adolescentă de 12 ani și verișorul acesteia a creat un conflict în familie, iar femeia ar fi fugit cu cele două minore.

ADVERTISEMENT

Ipoteza luată în calcul este o dispută care s-ar fi declanșat în familie din cauza poveștii de iubire dintre cei doi, iar cazul este anchetat sub omucidere.