ADVERTISEMENT
News

3 morți într-un accident din cauza unei iubiri interzise dintre o adolescentă și verișorul ei

Autor: Ana Mirea | 28.08.2020 | 00:07
3 morți într-un accident din cauza unei iubiri interzise dintre o adolescentă și verișorul ei
Iubire interzisă soldată cu 3 morți/ Sursa: dailymail

Doi tineri și o minoră au avut parte de un sfârșit tragic după ce o adolescentă de 12 ani și verișorul ei au trebuit să termine o poveste de iubire interzisă, scrie Daily star.

ADVERTISEMENT

Tragedia s-a produs la începutul săptămânii, pe o șosea de lângă Madrid, Spania, când două mașini s-au ciocnit, iar cea de-a doua în care se aflau o tânără, cumnatul ei și două minore s-au izbit violent de un copac și un stâlp de electricitate.

Se pare că mașina în care se aflau cele patru persoane era urmărită de un alt autovehicul, după ce tânăra ar fi luat cele două minore și ar fi fugit.

ADVERTISEMENT

Iubire interzisă soldată cu 3 morți

Cele două autovehicule s-au ciocnit, iar mașina cu patru ocupanți a fost proiectată într-un stâlp, apoi s-a izbit violent de un copac, accidentul soldându-se cu moartea tinerei, a cumnatului acesteia și a uneia dintre minore.

Cea de-a doua mașină a fost găsită răsturnată, la câțiva zeci de metri. Cei doi ocupanți ai acesteia au fugit și sunt căutați de Poliție.

ADVERTISEMENT

Daily Star scrie că tragedia s-a produs din cauza unei povești de dragoste din comunitatea gypsy.

Anchetatorii cred că dragostea dintre o adolescentă de 12 ani și verișorul acesteia a creat un conflict în familie, iar femeia ar fi fugit cu cele două minore.

ADVERTISEMENT

Ipoteza luată în calcul este o dispută care s-ar fi declanșat în familie din cauza poveștii de iubire dintre cei doi, iar cazul este anchetat sub omucidere.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!