Life

3 Sud Est împlinesc 25 de ani de carieră. Cum vor sărbători alături de fani evenimentul

Formația 3 Sud Est, una dintre cele mai vechi de pe piața muzicală din România, lansează un eveniment de anvergură după 25 de ani de carieră printr-un concert de zile mari.
18.01.2022 | 18:12
3 Sud Est implinesc 25 de ani de cariera Cum vor sarbatori alaturi de fani evenimentul
3 Sud Est, concert aniversar după 25 de ani de carieră. Unde are loc evenimentul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cei trei artiști, pe numele lor Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu, s-au lansat în 1997, anul acesta marcând 25 de ani de carieră. Cântăreții vor sărbători alături de fani evenimentul.

Singura trupă din România care a rezistat în timp şi care a scos melodii de top pe bandă rulantă invită oamenii la un concert aniversar care va avea loc la Sala Palatului, în data de 4 martie 2022.

ADVERTISEMENT

De la single-ul „Ai plecat” până la „Jumătatea mea mai bună”, alături de Andra, 3 Sud Est a lansat melodii care sunt fredonate și în momentul de față și care vor dăinui și mai târziu.

3 Sud Est, concert aniversar după 25 de ani de carieră. Unde are loc evenimentul

„Ne bucurăm nespus că avem această minunată ocazie să ne reîntâlnim cu publicul în București. Acest concert va fi ca o mașină a timpului, în care vom depăna cântece și amintiri din cei 25 ani de la lansare.

ADVERTISEMENT

Dar și o celebrare a prezentului și a pieselor care mai urmează să bucure publicul nostru. O să cântăm, o să dansăm și o să fim alături unii de alții, ca pe vremuri”, au transmis băieții de la 3 Sud Est, scrie entertix.ro.

Cu această ocazie, soliștii din Constanța celebrează piesele care au marcat adolescența multor generații, precum și amintirile pe care le-au lăsat.

ADVERTISEMENT

Mihai, Laurențiu și Viorel pregătesc un show unic, care îi va purta pe fani în timp, pe ritmurile unor hituri precum „Te plac”, „Ai plecat” sau „Amintirile”.

De asemenea, cei care vor fi prezenți la concertul aniversar de vineri, 4 martie 2022, se vor delecta și cu piese actuale, unele dintre ele reușind să depășească recorduri importante.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, melodia „Jumătatea mea mai bună”, în colaborare cu Andra, a fost cea mai ascultată pe Youtube în România, în anul 2021. Piesa a strâns peste 50 de milioane de vizualizări.

3 Sud Est, carieră de 25 de ani. Ce premii a luat formația

3 Sud Est nu a lansat numai piese de succes, ci a primit și numeroase premii importante, printre care se regăsesc: Premiul pentru cel mai bine vândut grup al anului (1998) și premiul pentru „Cel Mai Bun Cântec”, pentru hitul „Clipe” (2004).

De asemenea, formația are în palmares  Premiul APTR (Asociația Profesioniștilor din Radio și Televiziune), pentru videoclipul „Amintirile” (1999) și Premiul pentru cel mai bun grup dance și Marele Trofeu de la Mamaia (2000).

Totodată, trupa a avut vânzări record de albume în zece ani de activitate. Ulterior, cei trei băieți de la 3 Sud Est au luat-o pe drumuri separate pentru a-și încerca norocul în cariere solo.

ADVERTISEMENT
Tags: