Fotbal intern

Atmosferă incendiară la FCSB – Dinamo. Până vineri au fost vândute 20.000 de bilete. “Ne vor aștepta 30.000 de spectatori!”

05.10.2019 | 09:32
Atmosfera incendiara la FCSB  Dinamo Pana vineri au fost vandute 20000 de bilete Ne vor astepta 30000 de spectatori
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a anunțat că se așteaptă ca la derby-ul cu Dinamo să fie prezenți cel puțin 30.000 de spectatori. Marele meci are loc sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20.30, iar oficialul vicecampioanei României crede că oaspeții vor reuși să achiziționeze mai mult de 8.000 de tichete.

UPDATE, 5 octombrie, ora 09.30. Narcis Răducan a anunțat că până vineri s-au vândut 20.000 de bilete, dar se așteaptă ca pe Arena Națională să fie prezenți 30.000 de spectatori la ora derby-ului FCSB – Dinamo. ”Nu mai este tremuratul ăla de odinioară. Dar ne pregătim special pentru acest joc. Doar pentru faptul că ne vor aștepta 25 – 30 de mii de spectatori. Până astăzi se dăduseră 20.000. Meciul vine într-un moment bun al ambelor echipe. Sperăm să câștigăm. Avem și noi atuurile noastre, dar și Dinamo are. Cred că este un plus de valoare pentru noi, dar trebuie să demonstrăm asta pe teren. Nu este o garanție faptul că pe hârtie suntem favoriți. Sper ca Bogdan să fi fost inspirat în această săptămână”, a declarat Narcis Răducan, la Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

30.000 de spectatori sunt așteptați la FCSB – Dinamo

”Eu spun că depășim 20.000, poate se ajunge la 30.000. Să fie sub 20.000 ar fi neplăcut. Dacă ai 25.000 sau 30.000 de spectatori o să fie un spectacol. Am vândut 10.000, cu siguranță. Fără probleme. Dinamoviștii nu se vor limita la cele 8.000 de bilete. Tot timpul au fost abili când a fost vorba să susțină echipa. Nu ne facem probleme, vor fi mai mulți”, a spus Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB-ului, conform Digi Sport.

FCSB le-a oferit oaspeților de la Dinamo 8.000 de tichete pentru meciul de pe Arena Națională, iar ultrașii din PCH (Peluza Cătălin Hîldan) au anunțat joi seara că au mai rămas doar 1.500 de tichete pentru duelul cu FCSB. Suporterii echipei din Ștefan cel Mare au la dispoziție încă două zile pentru a cumpăra toate biletele.

ADVERTISEMENT
Narcis Răducan la meciul FCSB - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Narcis Răducan la meciul FCSB – CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce zice Narcis Răducan despre conflictul dintre Duckadam și Nistor

Narcis Răducan a vorbit și despre conflictul dintre Helmuth Duckadam și Dan Nistor, iar directorul sportiv al roș-albaștrilor i-a dat dreptate fostului portar al echipei naționale a României. ”Dacă vrei să vorbim serios legat de subiectul ăsta… eu nu am văzut așa calitate într-un lot de Liga 1, mă refer la FCSB. Ai peste 15-18 jucători de același nivel. Foarte, foarte buni. Asta este o certitudine. De partea cealaltă, sigur că Nistor are o valoare mare pentru Liga 1, este unul dintre cei mai buni pe postul său.

FCSB transferă jucători care au și o latură comercială și un potențial de creștere. Nistor are 31 de ani. Avem și excepții, dar în principiu sunt aduși jucători cu un potențial de creștere, pentru a fi vânduți”, a spus Răducan.

ADVERTISEMENT