News

30 de zile de arest preventiv pentru bărbatul din Baia Mare care și-a ucis fosta concubină!

03.07.2020 | 12:17
30 de zile de arest preventiv pentru barbatul din Baia Mare care sia ucis fosta concubina
ADVERTISEMENT

30 de zile de arest preventiv pentru bărbatul din Baia Mare care și-a ucis fosta concubină! În vârstă de 47 de ani, individul a omorât-o cu sânge rece pe cea alături de care a trăit o perioadă.

Totul s-a petrecut săptămâna trecută atunci când femeia s-a dus în garsoniera în care locuia bărbatul, pentru a o alăpta pe cea mica.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații, acesta și-a pierdut pur și simplu mințile. Victima a fost bătută cu bestialitate și apoi ascunsă în baie.

Bărbatul din Baia Mare care și-a ucis fosta concubină, arestat preventiv pentru 30 de zile

Femeia a sfârșit în chinuri groaznice și a fost găsită în cele din urmă de polițiști în toaleta garsonierei în care s-a petrecut tragedia

ADVERTISEMENT

De remarcat că, inițial, bărbatul, care este acuzat acum de crimă, a refuzat să deschidă ușa oamenilor legii. După mai multe minute de negocieri, aceștia au intrat în locuință cu ajutorul proprietarului.

Din păcate, a fost însă prea târziu pentru femeie. Acum, Tribunalul Maramureş a admis propunerea Parchetului de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Interesant este că bărbatul în vârstă de 47 de ani nu are antecedente penale. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

Pentru a dispune măsura arestării preventive instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice suspiciunea rezonabilă că bărbatul, în data de 24 iunie, în jurul orei 11:30, (…)

ADVERTISEMENT

(…)în timp ce se afla în apartamentul în care locuia cu chirie, i-a aplicat victimei, fosta sa concubină, multiple lovituri cu pumnul şi cu o ţeavă metalică, la nivelul capului, cauzându-i leziuni grave în urma cărora aceasta a decedat.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Fetița în vârstă de trei ani a fost preluată, temporar, de un asistent maternal. „Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș a instituit o măsură de protecție specială în regim de urgență la un asistent maternal profesionist pentru fetița în vârstă de 3 ani.

Cazul rămâne în evaluarea specialiștilor noștri, urmând ca, în eventualitatea în care vor fi identificate rude până la gradul IV care își vor asuma responsabilitatea creșterii și îngrijirii copilului, să fie instituită măsura plasamentului la familia extinsă”, a declarat Adrian Mândru, purtătorul de cuvânt al DGASPC Maramureș

ADVERTISEMENT
Tags: