Fotbal intern

300 de suporteri ai FCSB vin la Cluj pentru meciul cu CFR. Cinci sectoare ale stadionului sunt sold-out! Ce e la casele de bilete. EXCLUSIV

02.02.2020 | 12:25
300 de suporteri ai FCSB vin la Cluj pentru meciul cu CFR Cinci sectoare ale stadionului sunt soldout Ce e la casele de bilete EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc în primul meci important al sezonului de primăvară din Liga 1, iar rivalitatea formată în ultimele sezoane între cele două echipe promite o partidă care se va bucura de o asistență peste media campionatului în tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 5,95 este cota pentru „Scor corect: „1-1”. Vezi aici mai multe cote!

ADVERTISEMENT

Suporterii nu se înghesuie la casele de bilete în ziua meciului

Oficialii campioanei au deschis casele de bilete pentru meciul cu FCSB de luni, cu aproape o săptămână înaintea debutului în a doua parte a campionatului și, din informațiile FANATIK, aproximativ 2.000 de suporteri și-au achiziționat tichete strict de la case.

În ziua meciului, la o oră de la deschiderea caselor, doar cinci fani erau prezenți la stadion. Absența de la case poate fi cauzată de faptul că mulți dintre suporteri și-au achiziționat bilete din timp, online, și de ploaia care a căzut duminică dimineață peste Cluj.

ADVERTISEMENT
Suporterii prezenți la casele de bilete ale stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”
Suporterii prezenți la casele de bilete ale stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”

Totuși, sunt șanse importante ca tribunele să fie populate, date fiind vânzările online. Până duminică, toate biletele puse în vânzare la zona VIP au fost achiziționate, iar cu opt ore înaintea primului fluier al meciului nu mai erau disponibile tichete nici în trei sectoare ale Tribunei 1.

Importanța partidei, echipele care și-au disputat ultimele două titluri fiind față în față, dar și faptul că este primul meci oficial din noul an, fac probabilă o asistență numeroasă pe „Dr. Constantin Rădulescu” duminică seară.

ADVERTISEMENT

300 de suporteri în peluza oaspeților

„Peluza roș-albastră”, fără sprijinul, cel puțin deocamdată, grupurilor de la „Nord”, vor face deplasarea la Cluj. Aproximativ 100 de fani FCSB au plecat în jurul ore 11:00 din București, dar li se vor alătura și alți „roș-albaștri” din Ardeal.

Din primele informații, aproximativ 300 de suporteri vor ocupa sectorul oaspeților la meciul dintre CFR Cluj și FCSB.

ADVERTISEMENT

A crescut miza pentru FCSB

Dinamo a dat o mână de ajutor, poate nesperată, rivalei FCSB, în prima etapă din 2020. Echipa lui Dusan Uhrin a învins Astra fără emoții, scor 2-0, iar „roș-albaștrii” pot profita.

În cazul în care obține două victorii în primele două meciuri, cu CFR Cluj și restanța cu Voluntari, FCSB va deveni liderul Ligii 1, la un punct de echipa lui Dan Petrescu și la două lungimi de Astra.

ADVERTISEMENT