34 de turişti s-au înecat în mare, în acest sezon. Peste 100 de persoane au fost scoase din apă în ultima clipă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
15/08/2016, 09:27
34 de turişti s-au înecat în mare, în acest sezon. Peste 100 de persoane au fost scoase din apă în ultima clipă

Vacanţă transformată în adevărate tragedii pentru zeci de familii. Nu mai puţin de 34 de turişti au murit în acest sezon, la mare, iar alte peste 100 de persoane au fost scoase în ultima clipă din apă, potrivit România TV. În fiecare caz, scenariul e acelaşi: turiştii nu ţin cont de sfaturile salvamarilor sau de steagurile ridicate pe plajă, se aventurează în apă şi sunt luaţi de curenţi.

Un barbat in varsta de 30 de ani se zbate intre viata si moarte la spital, dupa ce a ignorat avertismentele salvamarilor si s-a aventurat in apa involburata.

La Mamaia, o tanara de 26 de ani a scapat ca prin minune dupa ce a fost scoasa din apa in ultimul moment.

Sambata, doi barbati de 49 si 56 de ani au ignorat steagul rosu si au murit inecati. Si la Eforie Nord, un barbat de 68 de ani s-a aruncat disperat in apa ca sa-si salveze fiica, insa a fost tras in larg de curentii periculosi.

De la inceputul sezonului, pe litoral, 34 de oameni au murit, iar peste 100 de persoane au fost salvate in ultima clipa.

SURSA: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×