Fotbal intern

“Latovlevici nu mi-a plăcut, Stanciu m-a decepţionat, Rusescu trebuie să joace ca la Steaua”

Faptul că Victor Piţurcă are aşteptări mult mai mari de la o parte a jucătorilor Stelei nu era ceva străin pentru iubitorii fotbalului din România. Totuşi, selecţionerul a avut un discurs...
29.07.2013 | 11:03
ADVERTISEMENT

Faptul că Victor Piţurcă are aşteptări mult mai mari de la o parte a jucătorilor Stelei nu era ceva străin pentru iubitorii fotbalului din România. Totuşi, selecţionerul a avut un discurs destul de critic la adresa mai multor componenţi ai lotului lui Laurenţiu Reghecampf.

“”Mie nu mi-au plăcut acele execuţii ale lui Latovlevici. Sigur, cele care sunt în scop tactic, sunt importante pentru echipă. Însă în jocul lui Latovlevici sunt multe greşeli pe faza defensivă. El trebuie să-şi facă în primul rând meseria de fundaş. E importantă şi faza ofensivă, mai ales în campionat o face mai mult decât pe cea defensivă, dar deocamdată greşelile pe care le-a făcut la început nu le-a eliminat. Tot pe fond de uşoară relaxare. În schimb, e un băiat generos, care depune mult efort, e clar acest lucru”, a punctat selecţionerul în ProSport.

ADVERTISEMENT

În plus, Piţurcă nu este momentan mulţumit nici de Nicuşor Stancu, în ciuda faptului că noul mijlocaş al Stelei este într-o evidentă creştere de formă: “Eu l-am adus la naţională înainte, am avut încredere în el, însă puţin m-a decepţionat, aş fi vrut o altă reacţie cînd a venit la Vaslui. Însă el chiar a dat înapoi, nu s-a impus ca titular acolo. Văd că de cîteva meciuri joacă bine, însă ca să vină la naţională trebuie să joace mult mai bine ca până acum”.

Selecţionerul nu l-a uitat nici pe golgheterul campionatului din sezonul trecut, Raul Rusescu, plecat între timp la FC Sevilla. Atacantul nu s-a numărat niciodată printre favoriţii lui Victor Piţurcă, însă acesta a menţionat care sunt condiţiile pentru ca el să fie convocat la acţiunile primei reprezentative. “La Rusescu depinde de el ce va reuşi la FC Sevilla. Nu îi va fi uşor, are concurenţi puternici. Dacă va reacţiona ca la Steaua, va fi bun şi pentru echipa naţională”, a declarat Piţurcă.

ADVERTISEMENT