Are 36 de ani, dar nu-i mai pasă ce crede lumea! După ce s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri şi a fost logodit de 4 ori, VEDETA s-a combinat pe internet

Iuliana Spirache   
in Hotnews
22/08/2016, 10:25
Are 36 de ani, dar nu-i mai pasă ce crede lumea! După ce s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri şi a fost logodit de 4 ori, VEDETA s-a combinat pe internet GALERIE FOTO

Ea este foarte faimoasă, dar nu are noroc în dragoste. Kelly Brook s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri şi bogaţi şi a fost logodită de patru ori, iar acum s-a combinat pe internet.

Kelly nu regretă absolut nimic din trecutul său şi nu ratează nici un moment să se afişeze la braţul noii sale cuceriri. Modelul în vîrstă de 36 de ani se iubeşte de ceva vreme cu Jeremy Parisi, dar nu se gîndeşte momentan să facă următorul pas şi să ducă o viaţă de familie.

Se pare că relaţia cu Jeremy Parisi îi prieşte, iar Kelly a pus cîteva kilograme în plus, dar tot arată senzaţional pentru vîrsta ei.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×