Life

4 concurente noi la Survivor România! Anunțul neașteptat făcut de Kanal D

07.04.2021 | 15:46
4 concurente noi la Survivor Romania Anuntul neasteptat facut de Kanal D
4 concurente noi intră la Survivor România pe 8 aprilie. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

4 concurente noi vor intra în competiția Survivor România în ediția de joi, 8 aprilie! Kanal D a pregătit surprize uriașe pentru faimoși și războinici, aducându-le întăriri spre surprinderea tuturor!

4 fete noi se vor alătura concurenților de la Survivor România, vestea luând prin surprindere pe toată lumea. În videoclipul de promovare al noii ediții, chiar prezentatorul Daniel Pavel este cel care a făcut acest anunț.

ADVERTISEMENT

Pe internet au apărut deja speculații cu privire la identitatea acestora, iar numele cel mai vehiculat este al Ralucăi Munte, fostă concurentă în primul sezon al emisiunii Puterea dragostei.

4 concurente noi intră la Survivor România pe 8 aprilie

Kanal D a decis încorporarea a patru concurente noi în show-ul Survivor România din cauza faptului că în ultima vreme au fost eliminate doar fete, producătorii dorind să echilibreze absența sexului frumos în acest show pentru ca femeile și bărbații să aibă șanse egale în a accede la marele premiu.

ADVERTISEMENT

La această oră, mai sunt doar trei fete în tot concursul. Faimoșii o au pe Elena Marin, iar la Războinici le regăsim pe Mellina și Sindy Szasz.

Concurenții vor avea un nou joc de recompensă în ediția din 8 aprilie, iar telespectatorii vor vedea și cum au evoluat lucrurile după eliminarea Anei Porgras în urma nominalizării făcute de Jador.

ADVERTISEMENT

Fanii nu sunt tocmai încântați de noile încorporări

Reacțiile telespectatorilor legate de aducerea a noi concurente nu au fost toate pozitive. Pe pagina de Youtube a emisiunii mulți fani au cerut să o aducă pe Ana înapoi, căci s-au săturat de fete noi, scriind că nu este corect față de fetele bune care au ieșit din competiție până acum.

„Emisiune făcută de producători cum sa scoți o concurenta bună și sa aduci alte mamaligi ca să tragă echipa în jos; Cel puțin una din fetele noi are glas, e vocală din prima, că se aude, va intra repede în ritmul showului. E bine așa vreau!; Jură că mai vin concurenți. Ce puii mei? Ăștia is de 3 luni deja, iar acum mai vin concurente noi? Pai emisiunea asta va dura o eternitate”, sunt trei dintre zecile de comentarii apărute scrise pe Youtube.

ADVERTISEMENT