News

4 lucruri pe care şi cea mai timidă femeie trebuie sa le incerce în pat

Daca vrei sa iti condimentezi viata sexuala, este momentul sa uiti de timiditate si sa treci la actiune!...
27.02.2015 | 16:20
4 lucruri pe care si cea mai timida femeie trebuie sa le incerce in pat
ADVERTISEMENT

Daca vrei sa iti condimentezi viata sexuala, este momentul sa uiti de timiditate si sa treci la actiune!

Du-l in fata oglinzii

Data viitoare cand lucrurile se infierbanta in dormitor, spune-i ca arata super sexy si ca ai vrea sa il vezi mai bine…Condu-l in fata unei oglinzi, aseaza-te tu in fata e, iar el…in spatele tau 😉 Astfel el va avea ocazia sa urmareasca totul in cele mai mici detalii si cu siguranta nu ii va displacea deloc. Pentru divertisment, puteti aduce oglinda langa pat…

ADVERTISEMENT

Vorbeste-i “murdar”

Prin murdar a nu se intelege vulgar. Spune-i ce simti, descrie senzatiile pe care ti le ofera si lauda-i performantele sexuale. Sopteste-i in ureche ce bine dotat e, cat de priceput este in pat si cat de sexy este.

Nu te rusina sa ii oferi si cateva “sfaturi”, gen unde si cum sa te atinga.

Incearca senzatiile…reci

Cuburile de gheata nu sunt bune doar ca sa raceasca bauturile. Daca vrei sa ii faci o surpriza placuta si sa ii oferi un moment excitant, ofera-i un moment de … placere in timp ce se relaxeaza pe canapea. Dar inainte sa treci la….treaba, tine cateva secunde un cub de gheata in gura. Ii va oferi senzatii nebanuite!

ADVERTISEMENT

Folseste cravata de post de jucarie sexuala

Daca ti se pare prea kinky sa mergi intr-un sexshop si sa cumperi o pereche de catuse, atunci cauta la el in dulap. Poti folosi cu succes o cravata pe post de catuse – o puteti folsi pentru diverse jocuri sexuale – de exemplu, sa va legati de pat sau sa va legati mainile.

Mai mult, o puteti folosi sa va legati la ochi. Se stie ca odata ce un simt este anihilat, celelalte se dezvolta mai bine. Vei simti dubla placere la atingerile lui.

ADVERTISEMENT

Sursă: w ww.perfecte.ro