Premier League

4 meciuri din Premier League se joacă în Londra! Poliția din capitala Angliei este în stare de alertă!

22.09.2019 | 15:13
4 meciuri din Premier League se joaca in Londra Politia din capitala Angliei este in stare de alerta

Ziua de duminică este plină pentru poliția din Londra, care este în stare de alertă, pentru că 4 meciuri din Premier League vor avea loc în aceeași zi, iar riscul ca fanii mai multor echipe rivale să se întâlnească este destul de mare. Majoritatea suporterilor lui Manchester United, Liverpool, Aston Villa și Wolverhampton vor călători cu trenul până în Londra, iar poliția este pregătită pentru a face față situației deosebite din campionatul Angliei.

Poliția din Londra este în alertă, pentru că 4 meciuri din Premier League se vor juca în aceeași zi

Poliția din Londra se află în stare de alertă, pentru că 4 meciuri din Premier League se vor desfășura în aceeași zi în capitala Angliei. Cel mai mare risc îl reprezintă fanii lui Liverpool și ai lui Manchester United, care au o rivalitate foarte mare. Stuart Middlemas, șeful inspectoratului poliției transporturilor din Londra, a declarat că situația va fi sub control și se așteaptă ca evenimentele sportive să se desfășoare fără incidente.

„Vrem ca toată lumea să aibă parte de pace și liniște în aceste deplasări. În cazul în care se va întrece limita și lumea va avea un comportament anti-social, vom fi nevoiți să trecem la acțiune și să ne impunem prin forță”, a mai spus Stuart Middlemas.

Poliția din Londra este pregătită de meciurile care se vor juca în aceeași zi în Londra. Sursă foto: thesun.co.uk
Poliția din Londra este pregătită de meciurile care se vor juca în aceeași zi în Londra. Sursă foto: thesun.co.uk

Meciurile care se vor juca în aceeași zi în Londra:

  • Crystal Palace – Wolves ora 16:00
  • West Ham – Manchester United ora 16:00
  • Arsenal – Aston Villa ora 18:30
  • Chelsea – Liverpool ora 18:30

Polțiștii sunt pregătiți de invazia a peste 180.000 de fani

Peste 180.000 de fani vor fi prezenți în Londra pentru a vedea unul dintre cele 4 meciuri care se vor juca duminică în capitala Angliei. „Chiar dacă suntem pregătiți pentru orice situație, sperăm marea majoritate a suporterilor să aibă o zi bună, iar noi vrem să îi ajutăm să se simtă bine. Au mai existat mici probleme, luna trecută am făcut 9 arestări, după niște altercații între fanii lui Liverpool și Manchester City”, a declarat Stuart Middlemas.

„La fel ca la toate meciurile de fotbal, ne-am pregătit cu câteva zile înainte și îi vom identifica pe suporterii care nu se comportă civilizat, încă dinainte ca ei să ajungă pe stadion”, a încheiat șeful inspectoratului poliției transporturilor din Londra.

Harta cu meciurile care se vor juca în aceeași zi în Londra. Sursă foto: thesun.co.uk
Harta cu meciurile care se vor juca în aceeași zi în Londra. Sursă foto: thesun.co.uk

Numărul fanilor care vor fi la cele 4 meciuri:

  • Crystal Palace – Wolves 25.000 de fani
  • West Ham – Manchester United 60.000 de fani
  • Arsenal – Aston Villa 60.000 de fani
  • Chelsea – Liverpool 40.000 de fani