Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

4 milionari pentru Dinamo! Cristi Borcea scoate detalii importante la iveală despre afaceriștii care vor să se implice în Ștefan cel Mare: ”A vrut să ia Dinamo de 3-4 ori”. Video

Dinamo este ca și revenită în SuperLiga, iar Cristi Borcea a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că mai mulți milionari vor să se implice la clubul din Ștefan cel Mare.
30.05.2023 | 12:33
4 milionari pentru Dinamo Cristi Borcea scoate detalii importante la iveala despre afaceristii care vor sa se implice in Stefan cel Mare A vrut sa ia Dinamo de 34 ori Video
4 milionari pentru Dinamo! Cristi Borcea scoate detalii importante la iveală despre afaceriștii care vor să se implice în Ștefan cel Mare A vrut să ia Dinamo de 3-4 ori. Video
ADVERTISEMENT

Trupa lui Ovidiu Burcă este în proporție de 99% sută promovată în SuperLiga, după ce a făcut instrucție cu FC Argeș, scor 6-1, în prima manșă a barajului, într-o atmosferă incendiară creată de fani pe Arena Națională.

Cristi Borcea anunță că mai mulți milionari vor să se implice la Dinamo

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul acționar Cristi Borcea a dezvăluit că mai mulți milionari sunt interesați de a investi la Dinamo, iar el este pregătit să vină alături de echipă ca sponsor, dar cu condiția să se facă un stadion nou.

ADVERTISEMENT

”Lui Dinamo pentru SuperLiga îi trebuie un buget de 10 milioane pentru a se bate în play-off. Lui Coni (n.r. – Cornel Varvara, om afaceri în domeniul energiei și al reciclării) i-a plăcut foarte mult și noi știm puterea lui financiară, mai e și dinamovist. Mi-a zis ‘hai, fratello să intrăm acum’, dar nu, mai întâi să fie stadionul.

Ca și Coni sunt mulți în jurul meu. Dacă se face stadionul vrea să se implice. Nu se pune problema, Coni poate oricând să dea două milioane de euro. Nu vreau să dezvolt până nu e stadionul și ca el sunt mult mai mulți în jurul meu.

ADVERTISEMENT

Nu pot să-ți mai spun alt nume. Eu am mai zis, în momentul în care va fi stadionul și Patrick va dori să fie acționar, niciun fel de problemă, dar ca și sponsor principal și foarte important voi fi prin el 100%. Dar eu niciodată nu o să mă mai bag.

Noi, ca sponsori, putem să dăm 500-600.000 de euro fără niciun fel de problemă. M-a sunat aseară și Cohn, mai am un prieten care a vrut să ia Dinamo de 3-4 ori până acum, e un prieten bun Muha. Și Mohamed cel cu Phoenicia a vrut să ia Dinamo”, a declarat Borcea.

ADVERTISEMENT

Țiriac nu este interesat să bage bani la Dinamo

Fostul acționar dinamovist a povestit că s-a întâlnit în mai multe rânduri cu Ion Țiriac și au discutat pe tema unei posibile investiții, însă fostul tenismen nu este interesat să se implice în fotbal.

”M-am întâlnit cu Țiriac și mi-a spus: ‘domnul Borcea, eu nu mă pricep la sportul dumitale, cum nici dumneata nu te pricepi la sportul meu’. Ne-am întâlnit și am vorbit de atâtea ori, dar nu vrea să se bage.

ADVERTISEMENT

Poate e mai bine că vezi ce mizerie e. Vrei să faci bine și… Nu mă refer la suporteri, pentru că nu se poate fără contestări și mie îmi place adrenalina, dar este dramatic că unii colegi de-ai voștri vorbesc fără să știe.

Dacă Varga lasă echipa acum care a dat 40.000.000, sau nașu’ (n.r. – Gigi Becali) care e pe pierdere, sau Rotaru, sau Mititelu, înseamnă că au nenorocit fotbalul. Sau cel de la Sepsi, a luat trei trofee, Varga a luat cinci campionate, nu mai poate”, a mai spus Cristi Borcea, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Cine este misteriosul om de afaceri care poate face din Dinamo o forță

Fostul internațional Dănuț Lupu a afirmat că acel Muha pe care l-a pomenit Borcea că ar putea veni să ajute Dinamo este un om de afaceri din Qatar care vrea să se implice pe piața bancară din România și are o putere financiară extraordinară.

”Știu că-l cheamă Muha, nu știu nici eu mai multe, asta e porecla. Se ocupă cu băncile, are bani mulți, omul vrea să cumpere o bancă în România. E din Qatar. Cu el nu ar fi nicio problemă de bani. Ar putea să dea vreo 15 milioane pe an la Dinamo”, a precizat Lupu.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT